A24.com.tr » magazin » Ölene Kadar 11. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Ölene Kadar 11. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Ölene Kadar 11. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Engin Akyürek, Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu gibi ünlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi bu akşam 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ölene Kadar 11. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

ATV’nin Perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Ölene Kadar son bölümü ile nefesleri kesti. Ölene Kadar 11. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

ATV'nin yeni dizisi Ölene Kadar, bu hafta yayınlanan 11. bölümle izleyicileri ekrana kilitledi.

Uzun zaman sonra ilk kez buluşan Beril ve Dağhan özlem giderirken Selvi’nin geçmişinin ortaya çıkması herkesi şaşırttı. Yaşananları ve gerçekleri Yılmaz’dan öğrenen Dağhan ne yapması gerektiğini konusunda karar almaya çalıştı.

Ölene Kadar 11.. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

Dağhan'ın Yılmaz ve Selvi ile olan sürpriz buluşması eski defterlerin açılmasına sebep olurken Yılmaz'ın anlattıkları Dağhan'ın aklında soru işaretleri bıraktı. Dağhan'ı esirlikten kurtarıp özgürlüğüne kavuşturan Selvi ise şimdi abisini ateşe atmış olmanın sorunu ile mücadele edecek. Abi kardeş arasındaki ipler gerilirken notu gönderen kişinin kimliğiyse hala ortaya çıkmadı. Cinayetin ardındaki sır perdesini aralamak isteyen Dağhan, kendini eski aşkı Beril'in karşısında buldu. Bu durum Beril'i kaybetme korkusuyla sıra dışı davranışlar sergileyen Ender'i çileden çıkarttı.  

 Diğer yandan gerçeklerin ortaya çıkma tehlikesiyle burun buruna gelen Ender ve Yılmaz, notu gönderen kişiyi bulmak için kolları sıvar. Yıllar sonra babasının odasına girip katille ilgili ipucu arayan Beril ise Sezai'nin odasında bulduğu şey yüzünden bir hayli şaşırdı. Asıl katilleri bulma yolunda her şeyi göze alan Dağhan, Yılmaz'ın peşine düşerken Selvi için işler iyice zorlaşır. Bir yandan gerçeği arayan Dağhan'ın yanında olmaya çalışan Selvi diğer yandan abisini ondan korumak için plan yapmaya çalıştı.

Çok tehlikeli bir plan...
Selvi'nin itirafından sonra dünyası başına yıkılan Dağhan, taşları tek tek yerine oturtmaya başlamıştır. Tek bilmediği babasını kimin öldürdüğüdür. Her ne kadar bu işin de arkasında Ender’in olduğundan emin olsa da gerçeği itiraf ettirip son noktayı koymak niyetindedir. Yılmaz, Fahri ve Ender’i avlayabileceği bir plan yapar. Bu plan hayatında bambaşka bir sayfanın açılmasına neden olur.

YORUMLAR
  Erkeklerinde risk altında bulunduğu Meme kanseri riskini artıran 8 sebep!
Erkeklerinde risk altında bulunduğu Meme kanseri riskini artıran 8 sebep!