A24.com.tr » magazin » Londra saldırısında Hülya Avşar'ın yaralandığı iddia edildi

Londra saldırısında Hülya Avşar'ın yaralandığı iddia edildi

Londra saldırısında Hülya Avşar'ın yaralandığı iddia edildi

İngiltere'nin başkenti Londra'da geçtiğimiz saatlerde meydana gelen saldırıda yaralanan kişilerin arasında Hülya Avşar'ın olduğu iddia edildi.

Saldırıda yaralanan bir kadının fotoğrafı sosyal medyada bir anda olay oldu. Yaralı kadının ünlü sanatçı Hülya Avşar olduğu iddiası ortalığı bir anda karıştırdı. Olayla ilgili Hülya Avşar cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı.

NE OLMUŞTU?

İngiltere'nin başkenti Londra'daki parlamento binası dışında iki ayrı saldırı düzenlendi. Önce parlamento binası dışında silah sesleri duyuldu, ardından bir başka saldırganın aracıyla yayaların arasına daldığı açıklandı.

Londra polisi, şüpheli bir aracın daha olduğunu ve saldırıların aksi kanıtlanana kadar terör vakası olarak değerlendirildiğini duyurdu. BBC, bölgenin boşaltıldığını bildiriyor.

Görgü tanıkları, silahlı saldırganların çevredeki sivillere ateş açtığını, altı kişinin ise parlamento yanındaki Westminster Köprüsü üzerinde aracın altında ezildiğini söyledi.

Reuters fotoğrafçısı, Thames Nehri üstündeki Westminster Köprüsü'nde yatan dört yaralının ağır şekilde kan kaybettiğini aktarıyor. Bir başka görgü tanığı ise, köprüde beş kişinin yaralı olduğunu sosyal medya hesabında paylaştığı görüntülerle birlikte yazdı.

 

 

YORUMLAR
  Diyarbakır'daki patlamadan ilk görüntüler
Diyarbakır'daki patlamadan ilk görüntüler