A24.com.tr » magazin » Farima Zarei kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur'da elendi mi?

Farima Zarei kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur'da elendi mi?

Farima Zarei kimdir instagram ve twitter hesabı var mı Kısmetse Olur'da elendi mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programına yeni gelen gelin adayı Farima Zarei kimdir? İranlı gelin adayı kime talip oldu kaç yaşında aslen nereli ne iş yapıyor?

A24 - ÖZEL

Kanal D'nin reytingleri alt üst eden programı Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı İran asıllı Farima Zarei oldu. Peki kimdir Farima Zarei , instagram ve facebook hesaplarında nasıl görüntüleri var?

Kısmetse Olur'un 12 Şubat 2017 Pazar günü yayınlanan bölümünde eve giren yeni gelin adayı belli oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta kimse elenmezken yeni gelin ve damat adayları geldi. Farima Zarei eve girdiği an şivesi ile dikkat çekti.

Kısmetse Olur yeni gelen adayı Farima, İran asıllı çıktı. Türkiye'ye eğitim için gelen Farima 5 yıldır İstanbul'da yaşıyor.

Farima Zarei 1992 doğumlu. Bahçeşehir Üniversitesi'nde Psikoloji eğitimi alan Farima Zarei aklında bir damat adayı olmadığını söyledi. Farima Zarei'ye yakın ilgi gösteren kişi Adnan Kızıltaş oldu. Adnan kendisinin de İran asıllı olduğunu söyledi.

Farima Zarei spor olarak da kicks boks ile ilgilenmiş bir isim. Farima isminin manasının 'ay ışığı' olduğunu belirten Farima Zarei, evdeki damat adaylarını izleyerek gelmiş. Türkçesi hayli düzgün olan Farima Zarei 'kimseye talipli olarak gelmediğini" söyleyince damatlar biraz bozuldu.

Erkekte 'saygı' istediğini söyleyen Farima Zarei ilk günden evde Didem Delen ile karşı karşıya geldi. Farima'yı kıskanan Didem Delen ona kötü davrandı.

YORUMLAR
  Game of Thrones'un finaliyle ilgili bomba iddia
Game of Thrones'un finaliyle ilgili bomba iddia