A24.com.tr » ajanda » Kısmetse Olur cumartesi saat kaçta | Evden kim ayrılacak?

Kısmetse Olur cumartesi saat kaçta | Evden kim ayrılacak?

Kısmetse Olur cumartesi saat kaçta | Evden kim ayrılacak?

Hafta arası kartepede aşklarını tazeleyen Adnan ve Didem arasında ipler kopuyor mu? Gelinler evinde ipler iyice gerildi. Kısmetse Olur yeni bölümüyle yarın 12:30'da Kanal D ekranlarında olacak.

 Haftanın finaline çok az bir süre kala Kısmetse Olur'da tansiyon iyice yükseliyor. Gelinler ve Damatlar evinde aşk dedikoduları devam ederken Adnan ve Didem'in arası final öncesi iyice açılıyor. 

BİR EVLİLİK TEKLİFİ DAHA MI?

Kısmetse Olur'un yeni bölüm fragmanında romantik dakikalar yaşandığı gözleniyor. Evin çifte kumruları Aycan ve Onur kar tatiline giderek romantik anlar yaşıyor. Onur'un Aycan'a uzattığı yüzükle evlenme teklifi mi ediyor soruları akıllara geldi. Yeni bölümde neler olacak merak konusu.

KISMETSE OLUR 15 OCAK FRAGMANI

Adnan ve Gökhan arasında yapılan oylamadan sonra eve veda eden isim Gökhan oldu. Gökhan'ı paylaşamayan iki gelin adayı arasında ise tartışmalar hat safhaya ulaştı. 325. Bölüm Halk Oylaması Yeni bölüm'de neler olacağı ise merak konusu haline geldi. Kısmetse Olur yeni bölümüyle herkesi ekrana kilitleyecek gibi duruyor. Şimdiden kim elenecek fısıltıları ortalıkta dolaşmaya başladı.


KISMETSE OLUR YARIŞMASINDA HAFTA BOYUNCA HERKES BU OLAYI KONUŞTU

Her bölümünde ayrı sürpriz yaşanan programın 325. bölümünde popüler damat adaylarından Gökhan ve Adnan diskalifiye elemesine kaldı. iki isimden birinin kaderini evin diğer adayları belirledi Çoğunluk oyuyla “gitsin” denilen Gökhan diskalifiye edidi. Hem adaylar hem de ekran başındakiler sürpriz elemenin şokunu atlatamadan beklenmedik bir aşk itirafıyla şaşkınlık yaşadı. Adı sürekli Gökhan ile anıldığı için sinirlenen Sibel Akbulut sonunda aşk itirafında bulundu, Gökhan'dan da benzer bir itirafın gelmesi büyük bir sürpriz.

TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

TUĞÇE ERGİŞİ YİNE YENİ YENİDEN!

Kısmetse Olur eleme gecesinin ardından yarışmaya iki aday birlikte giriş yapıyor. “İşte Benim Stilim” yarışmasından tanıdığımız Tuğçe Ergişi gelin adayı gelirken; Damat adayı olarak gelen isim ise Ünal oluyor.

331. Bölümüyle ekranlara gelen Kısmetse Olur izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Yaşanan bütün bu gelişmelerin ardından Kısmetse Olur 15 ocak 2016 PAZAR fragmanı ile iyice tavan yaptı.

Kısmetse Olur hafta içi 12:30’da hafta sonları ise 23:30’da Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur yeni sezon 330. bölümü ile 15ocak 2016 PAZAR saat 23:30 da Kanal D ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Selfie Müzesi ziyaretçilerini bekliyor
Selfie Müzesi ziyaretçilerini bekliyor