A24.com.tr » dizi haber » İsimsizler 16. bölüm fragmanı yeni son Kanald

İsimsizler 16. bölüm fragmanı yeni son Kanald

İsimsizler 16. bölüm fragmanı yeni son Kanald

Kanal D ekranlarında yayınlanan İsimsiz kahramanların anlatıldığı dizi İsimsizler 15. bölüm ile ekranlara geldi. İsimsizler 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı, yeni bölümde neler yaşanacak?

 İsimsizler yeni sezonun ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekranlara gelmiş ve dizinin oyuncu kadrosuna 4 yeni ismin katıldığı ortaya çıkmıştı. Mert Öcal’ın “Tufan”, Kürşat Alnıaçık’ın “Kudret”, Berkan Şal’ın “Hatem” ve Hande Soral’ın “Handan” karakteriyle renk kattığı dizi ilk ödülünü de reyting sonuçlarındaki başarısıyla almıştı. AB, ABC1 ve total sonuçların tamamında ilk sırada yer alan dizide Hande Soral’ın performansı ise dizinin takipçilerinden büyük övgü almıştı.

İSİMSİZLER 15. BÖLÜM ÖZETİ

Hatem ve Kudret’in birlikte düzenledikleri baskına hazırlıksız yakalanan kişiler karşılık vermeye çalışsa da karşılarında gördükleri kalabalık karşısında çaresiz kalacaklar. Kudret’in intikam sözleri düşmanlarını korkutmaya yeterken görüşme esnasında düzenlenmek istenen saldırı girişimi Fatih tarafından önlenecek. Gizli görevini yerine getirmek üzere dikkatli bir şekilde hareket eden Handan ise istediği bilgileri ele geçirmeye devam edecek. Kudret’in ve Kor Yakup’un adamlarının karşı karşıya geleceği bölümde aksiyon dolu sahneler yine dizinin takipçileriyle buluşacak.

İSİMSİZLER SON BÖLÜMDE HANGİ OLAYLAR YAŞANDI?

Yeni sezon başlangıcında kadroya katılan 4 sürpriz isim diziye damga vururken Fatih ve Hasan kendilerini karşılayan Handan’a kim olduklarını sordu. “Bizler de sizin gibi ismi olmayan kahramanlarız” yanıtını alan Hasan neler olup bittiğini anlamaya çalışırken güvende olduklarının farkına varmaları kendilerini rahatlattı. Birlikte hareket edebilmek için diyalog kurmaları gerektiğini ifade eden ekip yeni planlar için akıl yürütmeye devam etti.

YORUMLAR
  Ünlüler hangi semtlerde oturuyor?
Ünlüler hangi semtlerde oturuyor?