A24 Anasayfa   |    Video Galeri

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor?

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

Türkiye'nin ünlü isimleri nerelerde oturuyor, en çok hangi semtleri tercih ediyor sorusunu akıllara getirdi. İşte ünlülerin oturdukları semtler ve evleri...

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

Bengü sevgilisi Selim Selimoğlu ile oturduğu Beykoz-Acarkent’teki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açtı. Havuzlu, bahçeli villanın dekorasyonu için İç Mimar Engin Özmen ile çalışan Bengü, “Villayı görür görmez ‘İşte hayalimdeki ev’ dedim. En çok vakit geçirdiğim yer sıcak, ferah, romantizm kokulu yatak odam" dedi.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

38 yaşındaki Bengü, "Duvarları değerli tablolarla doldurdum. Sanatı seviyorum. Selim de dekorasyon konusundaki tarzımı beğeniyor” ifadelerini kullandı.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

ENGİN ALTAN DÜZYATAN Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nde oturan Engin Altan Düzyatan, Şahan Gökbakar ile komşu olmaları hakkında konuştu: Şahan ile komşuluğumuz Yeşilçam filmlerinde gibi. Sağ olsun Şahan ile çocukluğumdaki komşuluk ilişkilerimi hatırlıyorum. Komşum geçenlerde kendi elleriyle yaptığı çok güzel çöreklerden getirdi. Ben de 60'a yakın balık yakalamıştım, tabağı boş öndermeyip tuttuğum balıklardan koydum. 38 yaşındaki oyuncunun komşuluk sözleri, ünlülerin oturduğu semtleri akıllara getirdi. İşte sizin de komşu olabileceğiniz ünlülerin semtleri...

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

FAHRİYE EVCEN - BURAK ÖZÇİVİT Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit 29 Haziran'daki düğünlerinden önce İstinye'de bir dairede oturuyordu. Bu ev Fahriye Evcen'e aitti. Çift, Beykoz Acarkent'ten 4 katlı, bahçeli ve havuzlu bir villa kiraladı. İkili aylık 15 bin TL ödeyecekleri lüks villa için mobilya siparişlerini de verdi. Evcen'in yakın çevresine, Burak beğendiğim evi sürpriz yaparak kiraladı" dediği öne sürüldü.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

BEYAZIT ÖZTÜRK BEBEK- AYAZAĞA Beyazıt Öztürk, Bebek’teki evinden taşındı. Gürültüden ve trafikten bunalan şovmen, Ayazağa’da ormanla çevrili bir alan içinde yer alan projeden 2.5 milyon TL’ye ev aldı. İki yıl önce yurt dışına kaçan Can Ateş’in Bebek’teki evini satın alan Beyazıt Öztürk, şehir hayatı ve trafikten sıkıldı. Gözlerden uzak olmak isteyen şovmenin bir süre önce Ayazağa’da etrafı ormanla çevrili alan içinde bulunan bir projeden daire satın aldığı öğrenildi. Magazin basını ve ünlü simaların buluşma noktası olan Bebek’in keşmekeşinden sıkıldığı için böyle bir karar aldığı konuşulan şovmen, bir süre önce yeni evine taşındı. Doğayla iç içe ve gözlerden uzak bir hayat sürmek isteyen Öztürk’ün eve 2.5 milyon TL ödediği iddia edildi.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

CANER ERKİN-ŞÜKRAN OVALI BAĞDAT CADDESİ Caner Erkin-Şükran Ovalı çifti, yeni evlerini Anadolu Yakası'ndan seçti. Çift Baltalimanı'ndaki evlerinde uyurken, hırsızın kapıyı zorlaması üzerine yeni bir ev arayışına girmişti. Sabah'ın haberine göre;daha güvenli bir ev için Beşiktaşlı futbolcu Erkin, Bağdat Caddesi'nin tek lüks rezidansında bir penthouse kiraladı. Lüks sitesinin 44'üncü katındaki penthouse'lardan birini kiralayan Caner Erkin, yeni yuvaları için aylık yaklaşık 12 bin dolar (yaklaşık 45 bin TL) kira ödeyecek.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

KENAN İMİZALIOĞLU - SİNEM KOBAL EMİRGAN

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

ENGİN ALTAN DÜZYATAN VE NESLİHAN ALKOÇLAR Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan Alkoçlar ve oğlu Emir ile aylık 15 bin TL ödedikleri Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı. Ünlü oyuncu eve 2,5 milyon dolar ödedi.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

TOLGAHAN SAYIŞMAN-ALMEDA ABAZİ Daha önce Zekeriyaköy'de yaşayan Tolgahan Sayışman ile iki yıl birliktelik sonrası evlendiği Almeda Abazi yeni evlerine taşındı. Çift, Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidansta yaşayacak.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

Eski futbolcu Rüştü Reçber ve eşi Işıl Reçber, Beykoz’dan 10 milyon TL’ye aldıkları havuzlu, bahçeli, 4 katlı villalarına taşındı. Evinin dekorasyonuyla kendisi ilgilenen Işıl Reçber, yeni dekorasyon da yaptırdı. Rüştü Reçber eşinin evde her istediği değişikliği yaptırdı, lüks eşyalar için de kesenin ağzını açtı.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

Ev için 800 bin TL harcayan Işıl Reçber'in birkaç gün önce de Zorlu’daki ünlü bir mağazadan aldığı yemek takımına 30 bin TL ödediği iddia edildi.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

GÖKÇE BAHADIR Adı efsane dizisiyle gündemde olan Gökçe Bahadır, dizi ve reklam filmlerinden kazandıklarını gayrimenkule yatırdı. 35 yaşındaki oyuncu, Suadiye’de deniz manzaralı 4+1 bir ev satın aldı.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

DİDEM SOYDAN Uzun süredir Amerika'da yaşayan model Didem Soydan, bir süre önce Can Bonomo'‫dan ayrılmıştı. Fotoğrafçı Erdi Erdoğan ile yeni sevgilisiyle yeni bir aşka yelken açan Soydan, İstanbul Cihangir'de yeni bir eve çıktı. Soydan'ın yeni evinde sevgilisiyle birlikte yaşayacağı öne sürüldü.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

GÜLŞEN Oğulları Azur Benan’ı kucaklarına alan Gülşen-Ozan Çolakoğlu çifti, Rumelihisarı’na taşındı. Üç katlı bir villa tercih eden ailenin, aylık 13 bin euro (yaklaşık 60 bin lira) kira ödeyeceği iddia edildi. Çift yakın çevresine büyüyen aileleri için daha rahat edecekleri bir eve taşınmayı tercih ettiklerini söyledi. İlk kez annelik heyecanı yaşayan Gülşen'i, doğum yaptığı hastanede dostları yalnız bırakmamıştı. Demet Akalın, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali, Funda Arar ve Demet Şener’in ziyaretiyle mutlu olan şarkıcı ve bebeğine birçok hediye verilmişti.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

Tarkan geçtiğimiz ay evlendiği Pınar Dilek’le Kemerburgaz’da satın aldığı daireye yerleşti. Milliyet'in haberine göre; Megastar'ın Köln’deki düğünden önce satın aldığı dairenin mobilyaları ise Pınar Dilek seçti. Tarabya’daki villasının yanı sıra Riva’da çiftliği olduğu bilinen Megastar, Selenium Country’den 1 milyon dolara lüks bir daire aldı.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

ARDA TURAN İspanya’nın Barcelona takımında oynayan Arda Turan, Bahçeköy Saklı Koru Evleri’nde bir villa satın aldı. Daha önce aynı sitede oturan Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Mahsun Kırmızıgül ve Beyazıt Öztürk evlerini satışa çıkarmıştı. Sitedeki evlerin ortalama fiyatı 5.5 milyon dolar (15 milyon 500 bin TL)

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

FERHAT GÖÇER Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayı gayrimenkule yatıran ünlüler kervanına katıldı. Şu sıralar önümüzdeki haftalarda çıkaracağı ‘Aşkın Mevsimi Olmaz ki’ adlı albümü üzerine çalışan Göçer, geçtiğimiz günlerde yatırım amacıyla Etiler’de 2 milyon dolar (yaklaşık 7,5 milyon TL) değerinde müstakil bir ev satın aldı.

Ünlüler hangi semtlerde oturuyor? A24

Şahan Gökbakar Beykoz Çubuklu Vadi Evleri