A24.com.tr » medya » İçimdeki Fırtına yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 4.

İçimdeki Fırtına yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 4.

İçimdeki Fırtına yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 4.

İçimdeki Fırtına 3. bölümü ile ekranlara gelirken, iki kız kardeşin arasında soğuk rüzgarlar ortalığı buz kestirdi. İçimdeki Fırtına 4.

İçimdeki Fırtına son bölümü ile ekranlara gelirken iki kız kardeşin arasında fırtınalar esmeye iyiden iyiye başladı.

 İki kız kardeşin savaşını anlatan İçimdeki Fırtına dizisinin 3. yeni bölüm fragmanı buradan izleyiciye sunuldu. Bu akşam yayınlanan bölümden hemen sonra büyüleyici yeni tanıtım fragmanı sitemize eklendi. İçimdeki Fırtına 3. bölümüyle 25 Şubat 2017 cumartesi günü saat 20:00’dan itibaren sizlerle olmaya devam edecek.

 İÇİMDEKİ FIRTINA 3. BÖLÜM FRAGMANI

İÇİMDEKİ FIRTINA KONUSU

Tüm çocukluklarını birlikte, dayanışma içerisinde geçiren iki kız kardeşin zamanla birbirinin can düşmanı olmasını anlatan hikaye, hiç beklenmedik olayların birbiri ardına gelmesi, geçmiş sırların ortaya çıkması ile bambaşka bir derinlik kazanır. Birbirinin tüm huylarını, zaaflarını bilen bu iki kardeş, kıyasıya girdikleri gizli savaşta tüm zekalarını kullanacak ve birbirlerini can evinden vurmak için sahip oldukları imkanları ortaya serecektir. Oysa bu savaş ikisi arasında kalamayacak kadar büyüktür. Bilmeden, geçmişin üzerine çekilmiş olan bir perdeyi aralamış, gözlerden gizlenmiş pek çok sırrın su yüzüne çıkmasına sebep olmuşlardır. Onların dahi kontrol edemeyeceği eski hesaplar devreye girdikçe kardeşler birbirlerini yıkmakla, birlikte hareket etmek arasında sık sık bocalayacaktır.

İÇİMDEKİ FIRTINA OYUNCULARI

İçimdeki Fırtına bu akşam ekranlara geliyor. İçimdeki Fırtına oyuncularını sizler için derledik. İşte İçimdeki Fırtına oyuncuları…

EZGİ KARA (Merve Boloğur) KİMDİR?

Güzel, akıllı, başarılı bir kız genç kız olan Ezgi Kara genç yaşında Deran Holding’in ürün müdürü olmasına rağmen istediği pozisyonda değildir. Baba bir anne ayrı kız kardeşi Deniz gibi kostüm tasarım alanında yükselmek ve Deran Holding’in tasarım departmanın başına geçmek istemektedir. İlk gördüğü anda aşık olduğu Emre Bademli’nin kardeşi Deniz’i seçmiş olması, üstelik kısa zamanda evlenmeyi planlaması Ezgi’nin sert tabiatını daha da keskinleştirmiştir. İstediği her şey için mücadele etmeye alışkın olan Ezgi’nin hayatta Emre’nin sevgisi kadar istediği hiçbir şey yoktur. Emre için amansız bir mücadeleye girişecektir.

DENİZ KARA (Gizem Karaca) KİMDİR?

Deniz kız kardeşi Ezgi’nin nerdeyse tam tersi bir tabiata sahiptir. Kolay sevinen, azla yetinen, yumuşak başlı bir kız olan Ezgi hayatının ilk sekiz yılını Ezgi ile ayrı yumurta ikizi oldukları yalanına inanarak geçirmiştir. Sekiz yaşında Nermin’in öz annesi olmadığını öğrenen Deniz, anne bildiği insanın tüm sevgisini öz çocukları Ozan ve Ezgi’ye vermesini doğal kabul etmiş; kardeşleri Ezgi ve Ozan’a her koşulda bağlılık duymaya devam etmiştir. Deniz, Ezgi’nin istediği kabiliyete, mesleğe ve Ezgi’nin uğruna her şeyi yapacağı Emre’ye sahiptir. Her geçen gün arası bozulmakta olan Ezgi’nin öfkesini geçici, Emre’nin annesi Perihan’ın tehditlerini ise zararsız görmektedir. Emre’nin kendisini sevmesinin yeterli olduğunu sanan bu saf kız ateşle imtihan edilecek, hayatı hiç ummadığı şekilde sonlanacaktır.

YORUMLAR
  Çiğ fındıkla gelen 10 fayda! (Kavrulmuş fındık yemeyin!)
Çiğ fındıkla gelen 10 fayda! (Kavrulmuş fındık yemeyin!)