A24.com.tr » medya » İçerde 3. yeni son bölüm fragmanı tehlikeli bir aksiyon

İçerde 3. yeni son bölüm fragmanı tehlikeli bir aksiyon

İçerde 3. yeni son bölüm fragmanı tehlikeli bir aksiyon

Ekranların en fazla seyredilen programlarından biri olan İçerde dizisi izleyiciyi ekrana kilitledi.

İçerde 2. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. 

 İçerde 2. bölümünde heyecan devam ediyor. Show TV ekranlarının beğenilen dizilerinden biri olan İçerde 2. bölümünde neler oldu? İçerde 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu'nun oynadığı İçerde dizisinde 2. bölüm bu akşam saat 20.00'da Show TV ekranlarında olacak.
Dizinin yeni bölümünde mafyanın içindeki Sarp ve Polisin içindeki Mert ilk görevlerini yerine getirmek için tehlikeli bir aksiyonun içine girecekler.

İÇERDE SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?
Polis Akademisi’nin birincisi Sarp Yılmaz, mezuniyetine bir hafta kala babasının karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır. Hiç yapmaması gereken bir şey yapar ve hayatı alt üst olur. Akademi’den mezun olan Komiser Mert Karadağ ise, Organize Şube’de görevine başlar ve karşısında düşman olarak dönem arkadaşı Sarp Yılmaz’ı bulur.

İÇERDE 2. BÖLÜM ÖZETİ
Celal'in gizli dünyasına adım atan Sarp, yıllar önce öldü bildiği erkek kardeşinin hayatta olduğuna dair ipuçları ele geçirecek. Ekran başındakileri şoke edecek sahnelerin yayınlanacağı bölümde Mert ise babası bildiği Celal'in ilk görevini yerine getirmek için tehlikeye atılacak.

İçerde dizisinin 3. bölüm fragmanını ilerleyen saatlerde haberimizde bulabileceksiniz. İçerde 3. bölümü 3 Ekim 2016 Pazartesi akşamı saat 20.00'da Show TV ekranlarında olacak.

YORUMLAR
  Survivor Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan kimdir? İşte Ümit Karan ve eşinin film gibi tanışma hikayesi...
Survivor Ümit Karan'ın eşi Zeynep Karan kimdir? İşte Ümit Karan ve eşinin film gibi tanışma hikayesi...