A24.com.tr » medya » Hayat Şarkısı 44. bölüm fragmanı yeni son KanalD

Hayat Şarkısı 44. bölüm fragmanı yeni son KanalD

Hayat Şarkısı 44. bölüm fragmanı yeni son KanalD

Hayat Şarkısı 43. bölümü ile ekranlara gelirken izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Yeni bölümde neler yaşanacak?

 Hayat Şarkısı  son bölümünde izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Hayat şarkısı yayınlanacak olan yeni bölümünde neler yaşanacak?

HAYAT ŞARKISI 44. BÖLÜM FRAGMANI 

 

HAYAT ŞARKISI DİZİNİN KONUSU

Kanal D ekranlarında yayınladığı günden bu yana ilgi ile izlenen Hayat Şarkısı dizisinin konusu oldukça ilgi çekici...

Dizide Mudanya'da bulunan Güzelköy'lü Bayram ile Kan kardeşi olan Salih ile ilgili yaşadıkları sorunu çözmek için aldıkları karar hikayenin başlamasına neden olur.

Bu anlaşmazlığın çözümü için Melek ve Kerim nişanlanır. Bayram ise ailesi ile birlikte yaşadığı İstanbul'da çok zengin varlıklı biri olsa da verdiği sözü unutmaz ve Oğlu Kerim üniversiteden mezun olur olmaz köyüne döner ve kan kardeşi olan Salih'in kapısını çalar...

Ancak düşündükleri şey o kadar da kolay olmayacaktır. Çünkü çocuklar büyümüş ve artık kendi hayatlarını kurmuşlardır. Farklı aşklara sevdalara yelken açmışlardır.

Yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği dizide arzuladıkları ve sahip oldukları arasında kalan kahramanların konusu ele alınıyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI
Mehmet'ine kavuşan Filiz anneliğin ne kadar zor olduğunu anlar. Ailenin erkeklerinden umudunu kesen Hülya ise sorunu artık tek başına ve kendi yöntemleri ile çözmeye karar verir. Bu sırada Mahir Hülya'nın bir çılgınlık yapmasını engeller.

Cem ise kendisinin para kaynağı olan Filiz'e yakınlaşarak bu amacına iyice ulaşmaya başlar... Öte yandan Nurgül de Hüseyin'e olan ilgisini artık saklamaz.

Ardı ardına gelen olaylar Hülya’nın sağlığını olumsuz yönde etkilemeye başlarken hiç beklemediği biri kendisine yardım eli uzatacaktır.

Hülya ve Kerim arasındaki gerginlik devam ediyor...
Hülya hastaneden taburcu edilir ancak Düğme’nin bir süre daha kuvözde kalması gerekecektir. Hülya Kerim’in tüm itirazlarına rağmen Cevher malikanesine dönmeyi reddeder ve Memo’yu da alarak ablasının yanına taşınır. Zeynep’in Kerim ile Hülya’nın gün geçtikçe daha da kötüye giden ilişkilerini düzeltebilmek amacıyla yaptığı şeytani plan ise hiç beklenmedik sonuçlara yol açacaktır. Mahir babasından kalan büyük mirası reddetmeyi düşünürken Kaya’nın tavsiyesi ile yepyeni bir işe soyunur.

YORUMLAR
  Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor
Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor