A24.com.tr » magazin » Ceyda Ateş: Aldatma küçük bir hata

Ceyda Ateş: Aldatma küçük bir hata

Ceyda Ateş: Aldatma küçük bir hata

Ceyda Ateş, kendisini aldatan iş adamı sevgilisi Buğra Toplusoy'u neden affettiği konusunda açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu, "Küçük bir hatayı affetmem çok fazla büyütülmemeli" dedi.

Ceyda Ateş, ailesine rest çekip Miami’ye yerleşen, burada kendisini Fransız bir güzelle aldatan sevgilisi Buğra Toplusoy’u neden affettiğini açıkladı. Toplusoy da ilişkisi ve ABD’ye yerleşme kararıyla ilgili ilk kez konuştu.

‘SEVGİLİYİZ, HATALAR YAPILABİLİR’

CEYDA ATEŞ: O dönem Buğra ile aramız bozuktu. Asla affedemeyeceğim bir şeye göz yumdum. Önemli olan yaptığı hatayı anlaması. Buğra bunu anlayıp güzel şeyler yaşatınca hatayı unuttum. Belki evli olsak farklı olaylara girebilirdim. Sevgiliyiz ve hatalar yapabilir. Sevgiliyken küçük bir hatayı affetmem çok fazla büyütülmemeli.

‘AYRILIK YA DA EVLİLİK YOK’

BuĞRA TOPLUSOY: Kısa bir süre bir küslüğümüz oldu. Birbirimize daha çok bağlandık. Birbirimizi dinlemeyi ve özlemeyi öğrendik. Gündemimizde ayrılık ya da evlilik yok, anı yaşıyoruz. Babamın şirketinde yöneticiyken ceketimi alıp ABD’ye gitmemin Ceyda ile ilgisi yok. Bu, tamamen maddi değerlerin kontrolünün bir savaşıydı. 

(Habertürk)

YORUMLAR
  Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...
Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...