A24.com.tr » medya » Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmadı? 89.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmadı? 89.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Diriliş Ertuğrul neden yayınlanmadı? 89.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT'nin sevilen yapımı Diriliş Ertuğrul bu hafta ekrana gelmedi. peki bu hafta dizi neden yayınlanmadı? haftaya yeni bölüm olacak mı?

TRT'nin fenomeni dirliş Ertuğrul bu hafta yeni bölümü ile ekrana gelmedi. Peki neden bu hafta ki bölüm yayınlanmadı? haftaya yeni bölüm yayınlanacak mı?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? İŞTE TRT 1 YAYIN AKIŞI

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi finali nedeniyle ekranlara gelmeyecek. Ancak sevilen dizinin özel bölümü maç saatine kadar seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Diriliş Ertuğrul son bölümünde bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea'dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan'ın casusunu yakalayarak Ertuğrul'ları büyük bir tuzağa düşürmüştür. Ertuğrul'lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Peki Ertuğrul'lar Vasilius'un bu büyük saldırısından kurtulabilecek midir? Aliyar yaşayacak mıdır? Diğer yandan Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır.

Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır. Ebeler var güçleriyle çaba harcamaktadırlar. Peki ebelerin bu çabası netice verecek midir? Halime Sultan kurtulacak mıdır? Bebek yaşayacak mıdır? Diğer yandan Sultan Aleaddin Ebu Mansur adıyla Kayı Obasına gelmiş, incelemelerde bulunmuştur.

24 MAYIS ÇARŞAMBA TRT 1 YAYIN AKIŞI

06:23 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı

06:25 Osmanlı Tokadı

08:00 Adını Sen Koy

09:05 1'de Bugün

09:15 İyi Fikir

11:15 1'de Bugün

11:25 Hangimiz Sevmedik

15:00 Bir Yastıkta Kocayalım

16:30 1'de Bugün

16:40 Adını Sen Koy

19:00 Erhan Çelik İle Ana Haber

19:50 Doğrusu Ne?

19:55 Hava Durumu

20:00 Diriliş En Güzel Sahneler

21:45 UEFA Avrupa Ligi Finali "Ajax - Manchester United"

22:45 Devre Arası

23:00 UEFA Avrupa Ligi Finali "Ajax - Manchester United"

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 86. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul dizisinde bu hafta Ural ve Vasilius hain bir planla Konya yolu üzerinde Doğan'ı öldürmüş, Dündar'ı ise esir almışlardı. Buna karşı harekete geçen Ertuğrul, alpları ve Aliyar'la birlikte Karacahisar kalesine girmiş ve orayı darmadağın ederek kardeşi Dündar'ı kurtarmıştır. Diğer yandan Helena ise Nikea yolu üzerinde düğüne giderken Bamsı tarafından kurtarılarak Kayı Obasına getirilmiştir. Kaleye geldiğinde manzarayı gören Vasilius adeta yıkılmıştır. Üzerine Helena'nın da kendi rızası ile kaçtığı haberini alınca öfkeden kabına sığamaz olmuştur.

Şimdi büyük bir öfke içinde olan Vasilius'u ve Ural'ı durdurmak çok zor olacaktır. Büyük planlarını devreye sokacaklardır. Peki bu planları neler olacaktır? Ertuğrul ve Aliyar onlara karşı nasıl bir önlem alacaktır? Ve bu çetin mücadelede hangi taraf başarılı olacaktır? Öte yandan Dündar, yaptığı büyük hatanın altında ezilmiş, gururu incinerek mektup bırakıp obayı terketmiştir. Hayme ana, kötü şeyler olacağını sezmekte fakat oğlunun gidişini henüz bilmemektedir. Acaba onun gittiği haberini duyunca ne yapacaktır? Ertuğrul anasını nasıl teskin edecektir. Ve en önemlisi Dündar nereye gidecektir?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YENİ BİR SAYFA AÇILACAK!

3 sezondur Ertuğrul Gazi dönemi ele alınıyor. Çekim kalitesi, oyunculukları, kostümleri ve başarılı hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitleyen dizi, Ertuğrul karakterine hayat veren ünlü oyuncu engin altan düzyatan'ın da kariyerinde dönüm noktası oldu.

İlk bölümden itibaren çok izlenen dizide önümüzdeki sezon yeni bir sayfa açılıyor.

Yeni sezonda Engin Altan'lı dönem bitecek ve Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman Gazi'nin dönemi işlenmeye başlanacak. Bu nedenle Osman Gazi'yi canlandıracak bir oyuncu arandığı öğrenildi.

YORUMLAR
  2018 yılı için kıyamet senaryoları
2018 yılı için kıyamet senaryoları