A24.com.tr » magazin » Demet Şener fotoğrafını paylaştı İbrahim gitti o geldi!

Demet Şener fotoğrafını paylaştı İbrahim gitti o geldi!

Demet Şener fotoğrafını paylaştı İbrahim gitti o geldi!

Geçtiğimiz aylarda eşi İbrahim Kutluay'ın kendisini aldattığı için ayrılık kararı alan Demet Şener'in paylaştığı fotoğraf olay oldu.

Demet Şener boşanmaya hazırlandığı eşi İbrahim Kutluay'ın ismini ayağındaki dövmeden yok etti. Yerine çocuklarının baş harfleri geldi.

Dİ' YAZIYORDU

Aşk dövmesinden kurtulan kurtulana! Demet Kutluay da modaya uydu ve kendisini aldattığı için boşanma davası açtığı eşi İbrahim Kutluay'ın ismini, ayağındaki dövmeden yok etti. Demet'in ayağında Dİ yazan dövme vardı.

İBRAHİM, İREM OLDU

Demet, kendi isminin baş harfi bulunan dövmesinin yanına, oğlu Ömer'i simgeleyen Ö harfini yazdırdı. İbrahim Kutluay'ın İ'si ise, kızı İrem'in baş harfi olarak korundu. Demet yeni dövmesiyle poz verdi.

10 MİLYON İSTİYOR

Demet Kutluay, kendisini aldattığını iddia ettiği eşi İbrahim Kutluay'dan 10 milyon lira tazminat istiyor.

YEPYENİ BİR HAYATI VAR

İbrahim Kutluay'la yollarını ayıran Demet Şener'in sadece dövmesi deği artık hayatı da yepyeni. Kutluay, bir yandan TV programına yoğunlaşırken bir yandan da uzun zamandır hayatının vazgeçilmez bir parçası olan spora verdi kendini. 40 yaşındaki iki çocuk annesi Kutluay, böylece hala genç kızlığındaki kadar formda görünmesinin sırrını da gözler önüne serdi.
Sosyal medyadaki sayfasında her gün yoga ya da pilates yaparken ya da spor salonunda çalışırken çekilen pozlarını paylaşan Kutluay, bu şekilde takipçilerine de esin kaynağı oluyor.


Kutluay'ın birçok takipçisi onun hayat temposunu ve spora olan düşkünlüğünü kendilerine örnek aldıklarını belirterek "Helal olsun sana Demet, hala formunu koruyorsun" yorumlarını yapıyorlar.

 

 

YORUMLAR
  Eser sosyetik ex aşkı ile tatile çıkabilmek için kredi çekmiş! (Dila Tarkan Kimdir?)
Eser sosyetik ex aşkı ile tatile çıkabilmek için kredi çekmiş! (Dila Tarkan Kimdir?)