A24.com.tr » teknoloji » Daha fazla Google Pixel görebiliriz

Daha fazla Google Pixel görebiliriz

Daha fazla Google Pixel görebiliriz

Her yıl Android tabanlı telefonlarını tanıtan Google bu sene farklılık yapacağa benziyor. Her yıl iki Google Pixel modeli tanıtan firma bu sene bu sayıyı arttırabilir.

 Google Pixel modelini her yıl yenilikler ile tanıtan firma iki model ile yetinerek bunu sürekli devam ettiriyordu. Ama Google bu sene farklılık yaparak bu sayıyı Pixel modelini tanıtacağı zaman arttırabilecek gibi gözüküyor.

Yeni gelecek Pixel telefonları hakkında yazılan çoğu raporda ikiden fazla cihazın tanıtılmayacağı iddia edilmiş olsa da 2017'de 3 yeni akıllı telefonun tanıtılması bekleniyorAndroid Open Source Project (AOSP), Google'ın yeni Pixel telefonları hakkında yeni bilgiler sundu. Detaylarda Google'ın Walleye, Muskie ve Taimen kod adlı üç farklı telefon üstünde çalıştığını doğruladı. Bilindiği üzere Pixel XL modelinin kod adı Walleye. Muskie de Pixel modelini sembolize ettiğini düşünülebilir. Ancak Taimen kod adlı telefon hakkında çıkan spekülasyonlara karşın gizemini koruyor. Bu cihaz yeni bir tablet veya Pixel XL'dan daha büyük bir akıllı telefon da olabilir.
AOSP, bahsedilen üç akıllı telefonun Samsung Galaxy S8 ve S8+'da bulunan Snapdragon 835 işlemcisini kullanılacağını da yaptığı açıklamaya ekledi. Zaten bu sene içinde amiral sınıfı akıllı telefonlardan bahsediyorsak farklı bir seçenek maalesef bulunmuyor. Ancak Samsung ve Huawei gibi markalar amirla gemilerinde kendi ürettikleri işlemcili modellere de yer veriyorlar. Kendi işlemcisini üretmeyen firmalar içinse Snapdragon 835 şimdilik tek seçenek.

YORUMLAR
  Ünlü dansözün çocuk davasında şaşırtan gelişme! Oğlu, kocasından değilmiş!
Ünlü dansözün çocuk davasında şaşırtan gelişme! Oğlu, kocasından değilmiş!