A24.com.tr » medya » Bahar Candan'dan müzikten soğutacak performans!

Bahar Candan'dan müzikten soğutacak performans!

Bahar Candan'dan müzikten soğutacak performans!

TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim adlı programla hayatımıza giren Bahar Candan Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Bahar Candan'ın canlı yayında söylediği şarkı programa damga vurdu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programına konuk olan Bahar Candan şarkı söyledi ortalık yıkıldı.

Korkunç bir sese sahip olan Bahar Candan'ı babası 'Aman canlı yayında şarkı söyleme' diyerek programa uğurlamıştı. Bahar Candan ise baba lafı dinlemeyip seyirciye işkence yaptı. Şarkıya "Babam beni canlı şarkı söylememem konusunda uyarmıştı. Babacığım özür dilerim.' diyerek şarkıya giriş yapan Bahar Candan, tuhaf hareketleri ile de izleyenleri şaşkına çevirdi. Sesinin kötülüğü bir yana melodiyi bile tutturamayan Bahar Candan ile Renkli Sayfalar'ın sunucuları alttan alta fena halde dalgaya geçtiler. İşte Bahar Candan'ın Pizza şarkısını söylediği canlı yayındaki o halleri;

SUNUCULAR BİLDİĞİNİZ KAFA BULDU
Bahar Candan'ın sesi kadar mimikleri ve dans şovu akıllara zarardı. Renkli Sayfalar sunucuları da onun bu halini ti'ye alıp kafa buldular. Bahar Candan'ı izlerkenki hallerine bakın; Kerimcan Durmaz ile ev paritleri yaptıklarını söyleyen Bahar Candan, 'O benim en iyi arkadaşım. Tabi programda saygı çerçevesi içinde hareket ediyoruz. Orada jüri üyemiz.' dedi. İlerleyen dakikalarda açıklamalarına devam eden İşte Benim Stilim kızı, 'Nur Yerlitaş ile de evli olduğunu söyledi.

 

YORUMLAR
  Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler
Kısa saçın en çok yakıştığı ünlü isimler