A24.com.tr » yaşam » Baba oğul Kumbağ'da boğularak can verdi

Baba oğul Kumbağ'da boğularak can verdi

Baba oğul Kumbağ'da boğularak can verdi

Tekirdağ Kumbağ'da genç bir kız kayalıklardan düştü. 16 yaşındaki kızı kurtarmak için denize atlayan ağabeyi ile babası, boğularak hayatını kaybetti. Genç kızı ise çevredeki vatandaşlar kurtardı.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Kumbağ Mahallesi'nde kayalıklardan denize düşen 16 yaşındaki Esma Akın'ı kurtarmak için suya giren 17 yaşındaki ağabeyi Burhan ve babası Adnan Akın boğularak öldü. Esma Akın ise çevredekiler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Hafta sonu tatili için Kumbağ Mahallesi'ne giden Adnan Akın, kızı Esma ve oğlu Burhan Akın, dün akşam saatlerinde balıkçı limanı yanındaki kayalıklara oturdu.

Bir süre sonra Esma Akın, kayalıklar üzerinden dengesini yitirince denize düştü. Bunu gören baba Adnan ve ağabeyi Burhan Akın da denize atlayarak Esma'yı kurtarmaya çalıştı.

Denize kaybolan baba ile Esma Akın, çevredekiler tarafından kurtarıldı. Kıyıya çıkarılan baba ve kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baba Adnan Akın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kızı Esma'nın ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

BURHAN BU SABAH BULUNDU

Dün akşamki aramaların ardından bu sabah yeniden başlatılan çalışmalarda Burhan Akın'ın cesedi düştükleri noktadan 50 metre ileri de dalgıç polis ekiplerince bulundu. Kıyıya çıkarılan Burhan Akın'ın cesedi otopsi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
  Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel
Erkekler ve kadınlar arasındaki farkları ortaya koyan 10 anlamlı görsel