A24.com.tr » magazin » Arka Sokaklar 435. bölüm fragmanı - hüsnü mesut diziden ayrılıyor mu yayınlandı

Arka Sokaklar 435. bölüm fragmanı - hüsnü mesut diziden ayrılıyor mu yayınlandı

Arka Sokaklar 435. bölüm fragmanı - hüsnü mesut diziden ayrılıyor mu yayınlandı

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklarda heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dizinin 435. bölüm fragmanı yayınladı. Hüsnü ile Mesut ayrılacak mı?

  Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar'da macera tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin son bölümünde yaşananlar izleyiciden tam not aldı.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadığı dizinin 435. bölüm fragmanı da yayınlandı. Bu akşam yayınlanan bölümünde izleyiciyi ekran başına kitleyen dizinin bakalım 435. bölümünde neler yaşanacak.

Arka Sokaklar 435. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar yine nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. 432. bölümü yayınlanan dizide, Hakan'ın tutuklanmasına karar verildi. Bu karar üzerine Hakan'ın ailesi ve Nesrin büyük üzüntü yaşar. 

Kararın ardından Aylin'in kafası karışmıştır. Bir yandan Nesrin'i teselli etmeye çalışırken diğer yandan Hakan'ın terör örgütü üyesi olabileceği endişesine kapılır. Hakan gardiyanlar eşliğinde cezaevine götürülür. Ekibin diğer üyeleri bundan sonra olacakları konuşmaya başlarlar. Ekip bu olaya inanmak istemese de kafalarında hep bir soru işareti vardır. Özellikle Rıza Baba ve Arif Müdür'ün sert tavrı onları bu düşünceye iter. Okuldaki gösterisinde kanto Söyleyecek olan Tekin rol icabı kadın kılığına girecektir. Bunun için Nazike'den yardım ister. Kostüm provasına Nazike ile birlikte Zeliha ve Metin de gelince kıyamet kopar. Çünkü bu olay Suat'ın kulağına gider. Suat olayı hemen Hüsnü'ye ulaştırır.

Hüsnü aldığı haber karşısında oğluna sürpriz yapmak için Suat'la beraber gösteriye katılmak üzere okula gider. Hüsnü oğlunu kadın kıyafeti içinde görünce olanlar olur. Ebru ile Tunç arasındaki ilişki ise tüm heyecanıyla devam etmektedir. Ancak Ebru bu ilişkinin kendisine zarar verdiğinin farkında değildir. Ebru eski sevgilisi Oktay'ın evinde uyuşturucu batığına düşmüştür bile...

Kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh Özgür Ozan'ın gibi usta isimlerin rol aldığı Arka Sokaklar'ın 424 bölümünde neler yaşanacak. Heyecanla izlenecek olan yeni bölüm ile ilgili detaylşar haberimizde..“Arka Sokaklar”ın 424. bölümü 5 kasım Cuma akşamı saat 20.00'de ...

hüsnü mesut diziden ayrılıyor mu?

Mesut, Kovandere’de, gece gündüz oğlunun peşindedir. Ekipçe, Tunç’u bulmak ve teröristleri ele geçirmek için, hummalı bir çalışma yürütürler. Mesut oğluna tam yaklaşmıştır ki çocuğu başka yere götürürler. Rıza Baba ve ekibin aklı Mesut ve Tunç’tadır ancak İstanbul’da da yapacakları iş ve yakalayacakları suçlular vardır. Mesut ise Gümüş’ü saklandığı delikten çıkarmadan, bölgedeki çatışma bitmeden İstanbul’a gitmemeye kararlıdır. Mesut, Gümüş’ün rehin aldığı insanları kurtarmaya çalışırken, adamın kendisini fark etmesi sonucunda, Gümüş’ün silahından çıkan kurşun Mesut’a isabet eder.

YORUMLAR
  IŞİD'den kurtulunca çarşaflarını yaktılar
IŞİD'den kurtulunca çarşaflarını yaktılar