A24.com.tr » medya » Adı Efsane 10. bölüm fragmanı - Kanal D yeni bölüm özeti yayınlandı

Adı Efsane 10. bölüm fragmanı - Kanal D yeni bölüm özeti yayınlandı

Adı Efsane 10. bölüm fragmanı - Kanal D yeni bölüm özeti yayınlandı

Kanal D'de yayınlanan Adı Efsane dizisi, bu akşam izleyicilerin karşısına 9. bölümle çıktı. Büyük heyecana sahne olan dizinin 10. bölüm fragmanı, izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

Ekranların konusu ve kadrosuyla çok konuşturan dizisi Adı Efsane dizisinde bu hafta Tarık, Bahar’la hissettikleri hakkında ilk kez açık açık konuşur. Peki yeni bölümde neler olacak?

Adı Efsane 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Adı Efsane dizisinin yeni bölümünde Tarık ve Seçil arasındaki savaş büyüyor! Hakan ve Sibel yakınlaşması ise Sadık'ı çıldırtıyor! Seçil'in Tarık'a olan öfkesi gün geçtikçe azalması yerine artmaya devam etmektedir. Tarık'ın mutsuz olması için elinden gelen her şeyi yapacağının sinyallerini verir. Bahar ise Seçil ile yüzleşir ve olacakları ona söyler. Hakan'a yakın olmak isteyen Melis ve Sibel ise iki farklı cephede fırtınalar estirir. Sadık can yoldaşı bildiği Hakan'a karşı bilenir ve öfkesini atmak için doğru zamanı bekler. basketbol maçı esnasında ise patlayarak Hakan'ın üzerine doğru gider. Hakan ve Sadık arasındaki dostluk bitiyor mu?

ADI EFSANE 9. BÖLÜM ÖZETİ

Tarık, Bahar’la hissettikleri hakkında ilk kez açık açık konuşur! Bahar, uzun süredir kimseye açmadığı kalbini Tarık’a açmaya hazırdır. Fakat, hesaba katmadığı, göz ardı ettiği bir şey vardır. Sibel, her şeyi göze alarak Hakan’a olan aşkını itiraf eder; ama, bunu yaparken Hakan’ın vereceği tepkiyi hesaba katmamıştır. Hakan artık iki yük taşımaktadır omuzlarında. Kıvanç’tan aldığı para yüzünden Melis’ten uzak dururken, Sibel’in itirafıyla Melis’in karşısına çıkması hepten imkansız hale gelmiştir…

Bahar, uzun süredir kilitli tuttuğu kalbini Tarık’a açabilecek mi? Melis, Hakan’ın Kıvanç’tan niçin para aldığını öğrenebilecek mi? Sadık gördüklerini Fiko’ya anlatacak mı?

 

YORUMLAR
  Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!
Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!