A24.com.tr » magazin » Ablası Deniz Seki için şiir yazdı

Ablası Deniz Seki için şiir yazdı

Ablası Deniz Seki için şiir yazdı

Deniz Seki'nin kardeşi Serdar Seki, kendisini izlemeye gelen konuklara ablası Deniz Seki için bestelediği şarkısını söyledi.

'Uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan cezaevinde olan Deniz Seki’nin kardeşi Serkan Seki, Boğaz’da sahne aldığı teknede ablası için bestelediği şarkıyı söylerken duygusal anlar yaşadı.

Mukaddes Altunbaş'ın ev sahipliğini "İki Yaka Bi Taka" adlı teknede orkestrasıyla birlikte sahne alan Serdar Seki, ablası Deniz Seki ve yeni şarkılarıyla kendisini izlemeye gelen konuklara dugusal ve eğlenceli dakikalar yaşattı.

Seki, sahnede ağırlıklı olarak ablası Deniz Saki’nin şarkılarına yerdi. Ablası "Suya Hapsettim" şarkısıyla sahnesine başlayan şarkıcı, yaklaşık iki yıldır hapis yatan ablası Deniz Seki'ye “Aldırma Gönül” şarkısını söylerken duygusal anlar yaşadı. “Aldırma Gönül” şarkısını söylerken ablasına için yazdığı “Görmek İstersen Deniz’i, Yukarıya Çevri Yüzü, Deniz Gibidir Gökyüzü, Aldırma Gönül Aldırma” şeklindeki şiir, konular tarafından dakikalarca alkışlandı. Serkan Seki’yi ağabeyi Serdar Seki’de yalnız bırakmadı.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin yanlarında çalışanlar ile yaşadığı polemikler
Ünlü isimlerin yanlarında çalışanlar ile yaşadığı polemikler