A24.com.tr » teknoloji » A2 TV Türksat frekansı nasıl ayarlanır | A2 TV Frekansı ve yayın akışı!

A2 TV Türksat frekansı nasıl ayarlanır | A2 TV Frekansı ve yayın akışı!

A2 TV Türksat frekansı nasıl ayarlanır | A2 TV Frekansı ve yayın akışı!

Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde...

 Yeni yayına başlayan A2 kanalı A Haber, A SPOR ve ATV gibi Ziraat Türkiye Kupası maçlarını yayınlayacak. Yeni tv kanalı A2 frekansı nedir, A2 şifreli mi, uydu alıcısına hangi frekans nasıl girilmelidir hepsi ve daha fazlası haberimizde.

A2 Ziraat Türkiye Kupası maçlarını yayınlayacak! Ziraat Türkiye Kupası maçları A2 kanalından canlı olarak evlerimize gelecek. A2 Kanalı Turkuvaz Yeni Asır Televizyon Prodüksiyon A.Ş'nin tv kanalları arasında yerini aldı.

A2 NASIL İZLENİR?
Yeni tv kanalı A2, Turkcell Tv 29. kanaldan, Digitürk 35. kanaldan, Kablo Tv 37. kanaldan, Tivibu 59. kanaldan izlenebilmektedir. Henüz D-Smart'ta yer almamaktadır. İlerleyen günlerde D-Smart platformundan yer aldığında buradan bilgi vrilecektir.

A2 Türksat 4A Uydusu üzeriden yer almaktadır. Frekans Bilgileri şöyledir.
Frekansı : 12.053 Mhz
Symbol :27500
FEC : 5/6
Pol : H Yatay

A2 TV Digital platformalarda kaç numaralı kanalda yer aldı?

A2 TV'yi; Digiturk 'te 35 nolu kanaldan,Kablo TV 'de 37 nolu kanaldan,Turkcell TV'de 29 nolu kanaldan,Tivibu 'da 59 nolu kanaldan takip edebilirsiniz.

A2'NİN YAYIN İÇERİĞİ
A2 kanalında Ziraat Türkiye Kupası maçlarının yanı sıra, ATV ekranlarında daha önceden yayınlanan ve sevilerek izlenen yerli dizilerin tekrarları yayınlanmaktadır. ATV'nin efsaneleşen dizileri Aliye, Elvada Rumeli, Asmalı Konak, Ezel Sıla ve Selena gibi dizileri yeniden izleyici ile buluşuyor.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin çocukken çektirdiği resimler ve bugünkü halleri
Ünlü isimlerin çocukken çektirdiği resimler ve bugünkü halleri