A24.com.tr » magazin » Ziynet Sali'nin sevgilisi Erkan Erzurumlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evleniyorlar mı?

Ziynet Sali'nin sevgilisi Erkan Erzurumlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evleniyorlar mı?

Ziynet Sali'nin sevgilisi Erkan Erzurumlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evleniyorlar mı?

Erkan Erzurumlu kimdir? Ünlü şarkıcı Ziynet Sali sevgilisi Erkan Erzurumlu ile evlenme kararı aldı.

 Erkan Erzurumlu kimdir? Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı yönündeki haberlerle gündeme gelen ve Sıla ile lezbiyen ilişkisi olduğu konuşulan Ziynet Sali'nin kendisinden 10 yaş küçük gitaristi Erkan Erzurumlu ile evleneceği konuşuluyor. Aralarındaki ilişkiyi resmiyete dökmek istediğini söyleyen Sali, Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldığını açıkladı. Peki Ziynet Sali'nin sevgilisi Erkan Erzurumlu kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evleniyorlar mı? Ne zaman evleniyorlar? Tüm detaylar haberimizde.

Ziynet Sali sevenlere mutlu haberi verdi. Sali kendinden tam 10 yaş küçük gitarist sevgisilisi Erkan Erzurumlu ile evlenme karar aldı. Sali sahnede tanıştığı sevgilisi ile mutlu bir birliktelik yaşıyordu. Yakın zamanda evlenip bir yuva kurmak istediğini dile getiren Sali'nin hayalleri gerçek oldu.

“ÇOK MUTLUYUZ”

Ünlü şarkıcı, yakın çevresine "Her şey sahnede başladı. Çok mutluyuz. Her an sürpriz bir evlilik olabilir" diyor. Harbiye Açıkhava konseri öncesi orkestrasını kovarak, yeni bir ekiple yola çıkan Sali, erkek arkadaşıyla sahnede tanıştı.

ERKAN ERZURUMLU KİMDİR?

Erkan Erzurumlu Ziynet Sali'nin yeni aşkıdır. Erkan Erzurumlu gitaristlik yaparak geçimini sağlamaktadır.

ZİYNET SALİ KİMDİR? İŞTE ÜNLÜ ŞARKICININ HAYATI…

1981’de döndüğü Kıbrıs’ta lise düzeyine kadar olan eğitimini tamamlamasının ardından, üniversite öğrenimi için 1994’te İstanbul’a yerleşti ve 1999’da İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. Öğrencilik yıllarında profesyonel solistlik yapmaya başlayan Sali, tamamı Türkçe şarkılardan oluşan ilk stüdyo albümü Ba-Ba’yı 2000 yılında, Dost Müzik etiketiyle yayımladı. 2004’te, Zorba Müzik etiketiyle yayımlanan ikinci stüdyo albümü Amman Kuzum’da Yunanca şarkılar da yer almaktaydı. 2005 yılında Amman Kuzum’a “Chiculata” şarkısının eklenmesi sonrasında Chiculata+1 (Amman Kuzum) adıyla bir kez daha aynı şirketten yayımlanan albümün ardından, Ozan Video tarafından 2006’da Mor Yıllar adını taşıyan üçüncü stüdyo albümü piyasaya sürüldü.

Dördüncü stüdyo albümü Herkes Evine, 2008’de DMC etiketiyle yayımlandı ve ertesi yıl bu albüme “Bizde Böyle” şarkısının eklenmesiyle Bizde Böyle + Herkes Evine adlı albüm piyasaya sürüldü. 2010’da DMC tarafından yayımlanan albüm dışı ilk single’ı “Rüya”, Türkiye listelerinde bir numaraya yükselen ilk şarkısı oldu. DMC ile çalışmaya devam eden Sali’nin, 2010’da “Bize Yeter” single’ı ve 2011’de, kariyerinin ilk derleme albümü Collection satışa sunuldu. 2012’de GNL Entertainment etiketiyle, Sonsuz Ol adlı beşinci stüdyo albümü ve bu albümün yanı sıra daha önceki bazı şarkılarının remikslerinin yer aldığı Sonsuz Ol + Remixes piyasaya çıktı. Ertesi yıl, yine GNL Entertainment tarafından, kendisinin ilk konser albümü Bir Akdeniz Rüyası yayımlandı.

2013’te GNL Entertainment tarafından yayımlanan “Gelemiyorum Yanına” single’ının ardından tekrar DMC ile çalışmaya başlayan sanatçının 2014’te yayımlanan “Bugün Adım Leyla” single’ı ile konser kayıtlarının yer aldığı Bugün Adım Leyla albümü, ertesi yıl piyasaya sürüldü. 2015’teki altıncı ve son stüdyo albümü No 6 sonrasında sırasıyla “Bir Melekten Hediye” (2017), “Magic” (2017), “Deli Divanenim” (2018) ve “Hadi Hoppalara” (2018) olmak üzere dört single çıkarırken “Magic” single’ı Sali’nin ilk İngilizce şarkısı oldu. Kariyeri boyunca çeşitli ödüller kazanan ve adaylıklar elde eden Sali’nin Kral Türkiye Müzik Ödülleri’nde iki ödülü de bulunmaktadır.

YORUMLAR
  Türk televizyonlarının en uzun süren ilk 10 dizisi
Türk televizyonlarının en uzun süren ilk 10 dizisi