A24.com.tr » magazin » YILIN SON ÖDÜL TÖRENİNDE ÖDÜLLER, MERSİN'DE SAHİPLERİNİ BULDU

YILIN SON ÖDÜL TÖRENİNDE ÖDÜLLER, MERSİN'DE SAHİPLERİNİ BULDU

YILIN SON ÖDÜL TÖRENİNDE ÖDÜLLER, MERSİN'DE SAHİPLERİNİ BULDU

“Altın Çilek Ödülleri Töreni” ana sahnesini iki kadın sunucu Merve Akıncı ve Simge Tertemiz sundu.

Bu yıl 4. kez düzenlenen Mersin Altın Çilek Ödülleri sahiplerini bulurken, 27 Aralık tarihinde Mersin Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ödül töreni, 2023 yılında düzenlenen son ödül töreni olarak dikkat çekti.

KIZILCIK ŞERBETİ’NE VE DİZİNİN PEMBE’SİNE ANLAMLI ÖDÜL

Ödül töreninde ‘Kızılcık Şerbeti’ isimli yapım, ‘Yılın Dizisi’ seçilerek ödül alırken, aynı dizinin ‘Pembe’si Sibel Taşçıoğlu da, “Yılın Kadın Oyuncusu” olarak ödül aldı.

3’Ü 1 ARADA!..

2023 yılının son ödül töreni olarak dikkat çeken ve Saygın Medya, Saygın Kurt tarafından Mersin’de 4. kez gerçekleştirilen “Altın Çilek Ödülleri Töreni” ana sahnesini iki kadın sunucu Merve Akıncı ve Simge Tertemiz sundu. Kırmızı halıda ise Gamze Balım vardı.

FİNLANDİYA EĞİTİM SİSTEMİ’YLE DİKKAT ÇEKEN FİDOL OKULLARI, KURUCUSU FAİK BİRGÜL’E ÖDÜL GETİRDİ!..

2017 yılından bu yana, Türkiye’nin ilk ve tek özel eğitim projesi olarak dikkat çeken Fidol Okulları, eğitim uzmanı Faik Birgül tarafından kuruldu. Finlandiya eğitim sistemiyle dikkat çeken Fidol Okulları projesi, Faik Birgül’e girişimcilik ödülü getirdi. Eğitim konusunda, özellikle de Finlandiya eğitim sistemiyle yakından ilgilenen Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’le de bir araya gelen Faik Birgül, başkanla uzun vadede eğitimle ilgili neler yapabileceklerini masaya yatırdılar.

MİNİK OYUNCU BADE ARAZLI, ESKİŞEHİR’DEN KARAYOLUYLA GELİP, ÖDÜLÜNÜ ALIP GERİ DÖNDÜ!..

4. Mersin Altın Çilek Ödülleri Töreni’nde “Çocuk Oyuncu” ödülüne layık görülen “Gönül Dağı” dizisinin ‘Yağmur’u Bade Arazlı, ödülünü alabilmek için Eskişehir’deki dizi setinden Mersin’e karayoluyla gelip, ödülünü alıp tekrar karayoluyla Eskişehir’deki setine döndü.

EMİNE ÜN VE RUHİ SARI’YA “TİYATRO” ÖDÜLÜ

‘Başka Sen Yok Ki’ isimli tiyatro oyunlarıyla hem kadın, hem de erkek tiyatro oyuncusu ödülünü alan Emine Ün ve Ruhi Sarı’nın rol aldığı oyunları da ‘Yılın Tiyatro Oyunu’ ödüle layık görüldü.

Törende Merve Üçer ‘Yılın Umut Vadeden Oyuncusu’ ödülünü alırken, Hazer Armani ‘Yılın Lezzet Şefi’, Fatih - Şebnem Kısaparmak çiftinin oğulları Kaan Kısaparmak ‘Yılın Umut Vadeden Sanatçısı’, Dr.Lütfü Savaş (Hatay Belediye Başkanı) ise ‘Yılın Belediye Başkanı’ ödülünü aldı. Mehtap Özkan ‘Yılın Haber Spikeri’, Kübra Dağlı ve Emirhan Muran ‘Yılın Sporcusu’, Soner Türker ‘Yılın Çıkış Yapan Oyuncusu’, Gökhan Telkenar’ın beIN Sports Haber kanalında sunduğu ‘beIN Garaj’ programı da ‘Yılın Otomotiv ve Motorsporları’ programı ödülüne layık görüldü ve aldı.

MERSİN 4. ALTIN ÇİLEK ÖDÜLLERİ TÖRENİNDE ÖNE ÇIKAN ÖDÜLLÜ İSİM VE MARKALAR

ALTIN ÇİLEK KOMİTE ONUR ÖDÜLÜ (SPOR) - VOLKAN DEMİREL,

YILIN ULUSLARARASI HAVAYOLU MARKASI – FLY KIBRIS,

YILIN EĞİTİM MARKASI – GELECEK OKULLARI, 

YILIN TURİZM VE ŞEHİR OTELİ – MARDE HOTEL,

YILIN MARKA KENT ÖDÜLÜ-YENİŞEHİR (YENİŞEHİR BELEDİYESİ), 

YILIN GENÇ SİYASETÇİSİ – BEDRİYE KAYA ERGETİR,

YILIN İŞ KADINI – BEYHAN DOĞRAMACI POLAT,

YILIN RENT A CAR MARKASI – EUROPCAR MERSİN

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı sayesinde ünlü olan isimler...
Acun Ilıcalı sayesinde ünlü olan isimler...