A24.com.tr » teknoloji » Yeni joker filmi ne zaman çıkacak Yeni joker kim olacak

Yeni joker filmi ne zaman çıkacak Yeni joker kim olacak

Yeni joker filmi ne zaman çıkacak Yeni joker kim olacak

Yeni Joker filmi için palyaçomuz belli oldu. Buna göre yeni Joker'i Joaquin Phoenix canlandıracak. Bunun yanında filmin vizyon tarihide açıklandı. İşte bütün detaylar...

Joaquin Phoenix'in oynayacağı Joker filmi için vizyon tarihi açıklandı. Joker'in solo filmi olacak film karanlık bir tonda geçecek. Bunun yanında film Amerika'da 4 Ekim 2019 tarihinde gösterime girecek.

"Her", "Sınırları Aşmak", "Gladyatör" ve "The Master" gibi filmlerin 3 Oscar adayı usta oyuncusu Joaquin Phoenix'in Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karakteri canlandıracağı film, toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması olmanın yanı sıra, aynı zamanda uyarı niteliği taşıyan bir hikaye olacak. 1980'lerin Gotham City'sinde geçecek olan film, Batman'in ezeli düşmanı olan ikonik karakterin geçmişine bir bakış sunacak ve Joker'e dönüşümünü ele alacak. Felekten Bir Gece'nin yönetmeni Todd Phillips'in yönetmen koltuğuna oturacağı solo Joker filminin senaryosunu ise Phillips'le birlikte "8 Mil"in senaristi Scott Silver üstlenecek. Merakla beklenen filmin çekimleri sonbahar aylarında başlayacak.

Daha önce Heath Ledger, Jack Nicholson ve Jared Leto gibi isimler tarafından ikonikleştirilen karakterin şimdiye kadarki beyaz perde yansımalarından daha farklı bir Joker göreceğiz. The Wrap'de yer alan habere göre; filmin hikayesi Alan Moore ve Brian Bolland imzalı grafik roman The Killing Joke'tan uyarlanacak. Grafik romanda Joker'i başarılı bir stand-up komedyeni olarak görüyoruz. Şakalarına hiç gülünmeyen ve fakirlikle boğuşan adam, başına gelen kimi talihsizlikler sonucunda aklını yitiriyor ve Gotham'da terör estiren, suçun prensi olan Joker'e dönüşüyor.

YORUMLAR
  Ripple nedir, nasıl alınır? (Ripple hakkında bilmeniz gereken her şey)
Ripple nedir, nasıl alınır? (Ripple hakkında bilmeniz gereken her şey)