A24.com.tr » yaşam » Yazar Cemile Bayraktar'dan Kemal Sunal hakkında şok sözler

Yazar Cemile Bayraktar'dan Kemal Sunal hakkında şok sözler

Yazar Cemile Bayraktar'dan Kemal Sunal hakkında şok sözler

Yeni Şafak gazetesinin eski yazarlarından Cemile Bayraktar, Türk sinemasının unutulmaz sanatçısı Kemal Sunal hakkında şoke eden ifadeler kullandı.

Yazar Cemile Bayraktar'ın usta sanatçı Kemal Sunal'ın filmleriyle ilgili ifadeleri tartışma yarattı.

Bayraktar, Twitter hesabından Kemal Sunal'la ilgili bir yazıyı alıntıladığı paylaşımında Sunal'ın filmlerini iyi yapımlar olmadığını belirtti ve "Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun, ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük.. bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret " ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER Cemile Bayraktar kimdir nereli kaç yaşında? Cemile Bayraktar kimdir nereli kaç yaşında?

Bayraktar'ın sözlerine çok sayıda Twitter kullanıcısı tepki gösterdi. İşte onlardan bazıları...

- rems.: Özür dilerim Kemal Sunal. Özür dilerim böyle insanları ülkemizde "yazar" diye barındırdığımız için. Özür dilerim yıllardır bizi güldüren sana yapılan bu saygısızlığa müsaade ettiğimiz için. Özür dilerim Kemal Sunal ben çok özür dilerim.

- Mucize : Cemile bayraktar kimdir ? En büyük kötülük şuan senin o her neysen bulunduğun yerde olman .Kemal Sunal rahmetli olmuş bir adam üzerinden pirim yapmayın artık yeter! Konuşmadan güldüren güzel insan. Rahmetle Anıyoruz. #KemalSunal

- Levent: Yok yaw. Kemal Sunal hangi filminde kafa kesti, hangi filminde insanları diri diri yaktı. Bir kötülük arıyorsanız aynaya bakın.

- Lethe: Kemal Sunal filmleri insan zekasına hakarettir demek "Kemal Sunal'a gülen milyonlarca insan gerizekalıdır." demektir. Narsizm belirtileri gösteriyor bu kadın. Yazık, hastanın üstüne gitmeyin. He ablacım biz hepimiz gerizekalıyız, sen Einstein'sın.

- Sedef Kabas: Türkiye’nin birlik ve beraberlik duygusunu dinamitlemek için ortak ne kadar değerimiz varsa saldırıyorlar... Kemal Sunal filmleri zekamız ile dalga geçiyormuş...

- Sercan Hamzaoğlu: Kemal Sunal tüm Türkiye’nin hayranı olduğu mükemmel bir insandı. Bu ülkede dil uzatılmayacak kadar değerli olan insanların başında geliyor. Ona dil uzatan insanın iyi niyetinden şüphe duyarım..

YORUMLAR
  Çin'de çekilen akıllara zarar fotoğraf kareleri....
Çin'de çekilen akıllara zarar fotoğraf kareleri....