A24.com.tr » yaşam » Cemile Bayraktar kimdir nereli kaç yaşında?

Cemile Bayraktar kimdir nereli kaç yaşında?

Cemile Bayraktar kimdir nereli kaç yaşında?

Türk sinemasının usta sanatçısı Kemal Sunal'ın filmleri hakkında "Bu ülkeye yapılmış en büyük kötülük" diyen yazar Cemile Bayraktar tepkilerin hedefi oldu.

Sosyal medya, eski Yeni Şafak gazetesi yazarı Cemile Bayraktar'ın sözlerini tartışıyor.

Cemile Bayraktar, Türk Sineması'nın usta ismi Kemal Sunal'ın rol aldığı fimler hakkında tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Bayraktar sosyal medya hesabından Sunal'a ilişkin, "Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız,değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış büyük bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret.

Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de" dedi.

İLGİLİ HABER Yazar Cemile Bayraktar'dan Kemal Sunal hakkında şok sözler Yazar Cemile Bayraktar'dan Kemal Sunal hakkında şok sözler

CEMİLE BAYRAKTAR KİMDİR?

Cemile Bayraktar, 1979 yılında Samsun'da doğdu.

19 Mayıs Üniversitesi Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümü'nde eğitimine devam ederken, 28 Şubat sürecinde eğitimi aksadı. Öğrenimine İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde devam etti. Yüksel lisansını da Marmara Üniversitesi, Ortadoğu Tarihi ve Uluslararası İlişkileri alanında yaptı.

Derin Düşünce, Yolcu Edebiyat, Kültür Gündemi, Aktüel Dergisi isimli yayınlarda yazarlık yapan Bayraktar, en son Yeni Şafak'ta yazdı.  

YORUMLAR
  Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini sosyal medyadan verdi...
Ünlü oyuncu 2 yaşındaki oğlunun ölüm haberini sosyal medyadan verdi...