A24.com.tr » dizi haber » Yasak Elma 22.bölüm izle Yasak Elma 23. bölüm fragmanı

Yasak Elma 22.bölüm izle Yasak Elma 23. bölüm fragmanı

Yasak Elma 22.bölüm izle Yasak Elma 23. bölüm fragmanı

Yasak Elma 22.bölüm full hd izle! FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma yeni bölümü ile sevenleriyle buluşuyor. Yasak Elma yeni bölümde neler yaşandı, 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 Yasak Elma 22.bölüm full hd izle! Yayınladığı her bölümle izleyicisini kendine hayran bırakan Yasak Elma saat 20:00'da FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.Alihan'ın bindiği uçağın kaybolması sonucu herkes şoka uğrar.Acaba Alihan uçaktan sağ olarak kurtulabilecek mi? Merak edilen tüm detaylar haberimizde...

YASAK ELMA 21.BÖLÜM

Yasak Elma'da Zeynep ile Alihan nihayet barıştı ve mutluluklarının keyfini çıkarıyorlar. Ender ise Halit'i Yıldız'dan ayırma planını hızlandırdı. Evinde uyurken çekilen fotoğraflarını Yıldız'a gönderen Ender'in planı beklenmedik şekilde sonlandı. Yıldız'ın hamile olduğu ortaya çıktı.

YASAK ELMA 20.BÖLÜM

Zeynep, Hira ve Alihan’ı birlikte görmenin üzüntüsünü çekerken, Alihan’ı iş yerinde görmenin verdiği sıkıntıları da yaşıyordur. Hira’nın Alihan’ın odasını habersizce karıştırması sonucu ortaya çıkan yanlış anlama, Zeynep ve Alihan ilişkisini başka bir yere taşıyacaktır. Yıldız ise Halit ve Kemal arasında kalmıştır. Duyguları ve mantığı arasında bir karar vermek zorundadır.

YASAK ELMA 19. BÖLÜM

Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düşer. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına gelmiştir. Halit’in kafasının karışıklığı Ender’in işine yarayacaktır. Yıldız ise boş durmayacak ve Halit’i geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Alihan ve Zeynep hayatlarını ayrı olarak geçirme çabasındadır. Alihan ise Zeynep’i unutmak için önemli bir karar alır.

YASAK ELMA 18. BÖLÜM

Alihan ve Zeynep’in ilişkilerinin herkesin içinde ifşa olmasının yankıları Yıldız ve Halit ilişkisinin dengelerini bozarken, Yıldız ve Kemal’in yakınlaşmasını sağlar. Zeynep düştüğü durumdan dolayı kendini suçlu hisseder. Artık bir karar vermesi gerektiğinin farkındadır. Ender, Halit’i geri kazandığına emindir. Defne, Halit tarafından önemsenmemesinin hırsını yaşayarak son hamlesini yapar ve Yıldız’ı Halit’in gözünde bitirir.

YORUMLAR
  Ezgi Mola yaptığı canlı yayında fiziğine gelen eleştirilere isyan etti!
Ezgi Mola yaptığı canlı yayında fiziğine gelen eleştirilere isyan etti!