A24.com.tr » medya » World of Türkiye Dergisi ikinci sayısı yayında

World of Türkiye Dergisi ikinci sayısı yayında

World of Türkiye Dergisi ikinci sayısı yayında

Türkiye dergi yayıncılığının yeni oyuncusu World of Türkiye Dergisi’nin ikinci sayısı okurlarıyla buluştu.

Asmir Medya’nın yeni dergisi World of Türkiye geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayarak okurlarına önemli röportajlar, gündem analizleri ile okurlarına farklı bakış açıları kazandırdı. Dergi ikinci sayısında da Türkiye ve dünya gündeminden önemli haberler, araştırmaları ile ses getiren uzman yazarların görüş ve analizlerinin yer aldığı World of Türkiye Dergisi tarafsız ve kaliteli haberciliği ilke edinmeye devam ediyor.

Okurlarıyla buluşan derginin yeni sayısında, teknoloji, ekonomi, kültür ve spor alanlarında dikkat çeken konulara odaklanıldı. iphone’un yeni modelleri, Teknofest’in başarıları, Tiny House akımı, İstanbul’da kentsel dönüşüm çalışmaları, dünya altın piyasasında Türkiye’nin rolü, dünyanın ilk yemek yapma makinesi, Baykar’ın savunma sanayindeki rolü, futbol endüstrisinin gelir kaynakları ve G20 zirvesi’nin sonuçları gibi gündeme dokunan konular yer alıyor.

Her sayı farklı konu işleniyor

Derginin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Asmir Medya Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Kemal As, “İlk sayımızda olduğu gibi yeni sayımızda da gündeme dair farklı konulara odaklanarak olayları derinlemesine ele aldık. Sektör, bölge ve iş dünyasından haberler, savunma sanayi, teknolojik gelişmeler, kültür sanat alanlarda önemli alanlara değiniyoruz. World of Türkiye Dergisi ekibi olarak gelecek sayılarda da değerli okurlarımızın ilgisini çekecek ve bilgilendirecek haber ve yazılara yer vermeye devam edeceğiz” dedi.

World of Türkiye Dergisi ücretsiz okunabiliyor

World of Türkiye Dergisi, dopdolu içeriğiyle dünyadaki ve Türkiye’deki son gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak için linkten dergimizi takip edebilirsiniz. Ayrıca www.worldofturkiye.com haber sitesinden de ulaşılabilir.

YORUMLAR
  Star Wars teknolojisi gerçek oldu
Star Wars teknolojisi gerçek oldu