A24.com.tr » medya » Vuslat 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 11. bölümde neler yaşandı | Sansürsüz tüm bölümler izle

Vuslat 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 11. bölümde neler yaşandı | Sansürsüz tüm bölümler izle

Vuslat 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı | 11. bölümde neler yaşandı | Sansürsüz tüm bölümler izle

Aziz yeni planlarını devreye sokarak karşısında olanları cezalandırmak istiyor.Kerem geçmişin sırlarını öğrenince ilk hedefi Tahsin olacak.

 Vuslat 11.bölüm izle! Sevilen dizi Vuslat'ta sevdiği kadını korumak adına Nehir ile nişanlanmayı göze alan Aziz başta babası olmak üzere intikam ateşi içinde yanıyor.Feride her şeye tanık olduğu akşamın kayıtlarını Yalçın'a vermenin pişmanlığını yaşıyor.Kerem ile Tahsin arasında yaşananlar yeni bir savaşın ayak sesleri oluyor.Kerem,Tahsin'in yanına giderek görülen kişinin abisi olduğunu söylüyor.Perihan ile Nehir'in arasında yaşanan anlaşma yeniden doğma olarak tanımlıyor.Aziz öfkesinden güç alarak yeni bir savaşa girmeye hazırlanıyor.Vuslat yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı.İşte Vuslat 11.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Aziz ile Nehir nişanlanıyor! Vuslat 12.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...

 

 

 

VUSLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? 10. BÖLÜM ÖZETİ…

Aziz işyerinde köstekli saatin arka kapağını açtığında Mehmet Şefik Korkmazer 1945 yazısını görür. Köstekli saatler ile ilgili olarak Salih’in sözlerini hatırlar. Soluğu Salih Baba’nın dükkanında alır. Salih’in dükkanında Feride’ye rastlayan Aziz, elindeki saati Salih’e uzatır. Sati gören Feride hayretler içerisinde kalır. Salih’ten bir açıklama bekleyen Aziz’e Salih’in cevabı ise “cevap her zaman avucumuzun içindedir, gözümüzün önündedir” şeklinde olur. Aziz saat ve broş ile ilgili bağlantının ne olabileceğini düşünmeye başlar.

VUSLAT 11.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

TAHSİN ZOR DURUMDA

Kerem annesi ve babası ile ilgili izler ararken Tahsin onun geçmişi deşmesine mani olmak ister. Kerem’in onu köşeye sıkıştırması ve oyunları ile zor durumda kalan Tahsin ise Gülten’i Kerem’in planları ile ilgili uyarır. Bu arada Perihan ailesinini itibarını korumak istemektedir. Kerem’i telefonla arar. Kerem’e şirketteki hisseleri karşılığında bir anlaşma teklif eder. Kerem’i telefonlar arar. Kerem’e ailesi ile ilgili bilgiler vereceğini söyleyerek, “İstediğini vereceğim. Hem de en çok istediğin şeyi” der. Kerem şok olur. Kerem ile buluştuklarında ona bir dosya verir. Perihan gittikten sonra dosyayı açan Kerem bir fotoğraf bulur. Fotoğrafta yıllar önce ölen annesi ve kendisi vardır. Kerem gözyaşı döker.

 

KAMERA KAYITLARI YALÇIN’IN ELİNDE

Bu arada Aziz, Feride ile karşılaştıkları gece yaşanan kötü olayların kamera kayıtlarının bulunduğu vep telefonunu ona verir. Feride, Aziz ve Korkmazer ailesinin açığını arayan Yalçın’a o gece ile ilgili kamera kayıtlarının olduğunu söyler. Yalçın şirkete gelir. Feride gözyaşları içerisinde telefonu Yalçın’a teslim eder.

VUSLAT 10. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Dedesinin saatini gördükten sonra yaşadığı hayretle, soluğu Salih Baba’da alan Aziz, Salih Baba’nın dükkanında Feride ile karşılaşır. Feride, görüntüleri kaydettiği telefonunu Yalçın’a delil olarak verir. Feride ile Aziz’in yakınlaşması devam ederken Feride, duyguları arasında gidip gelmeye devam eder.

Tahsin, Kerem’in kötü oyunlarından dolayı zor günler yaşarken Kerem’i durdurmanın yolunu aramaktadır. Kötü oyunlarına devam eden Kerem, bir yandan da ölen annesinin ve babasının izini aramaya koyulur. Ailenin itibarını korumak için harekete geçen Perihan, Kerem’e hisseleri karşılığında, ailesi ile ilgili bilgiler verir.

Aziz’e düşman olanlar arasına Fırat da katılırken, Alice’in hikayesini öğrenen Sultan, Alice’i bulmanın yolunu aramaya başlar. Kerem ile işbirliği kuran Nehir, şirketi zor duruma sokacak yeni planlar yapar.

VUSLAT 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Halen ameliyatta olan Altan’ın durumundan Aziz ile birlikte mahalleli de çok endişelidir. Kerem, Aziz’den duydukları karşısında hayatının en acı gerçeği ile yüzleşir. Nefret, öfke ve acı dolu Kerem, Aziz’den öğrendikleri karşısından geçmişini sorgulamaya ve öğrenmeye çalışırken Tahsin’den bunun intikamını almaya hazırlanır.

Feride’yi alt etmek için Ceylan’ı yanına alan Nehir ile Feride arasındaki gerginlik gitgide artar. Madam Aneta hastaneden kızı Alice bulmak için kaçar. Korkmazer ailesini tutuklamak için delil arayan Yalçın, Feride’yi Aziz’den korumaya çalışırken, Aziz ise Feride’nin güvenini ve sevgisini kazanmaya çalışır. Altan’ın durumu ne olacak? Kerem, Tahsin’den intikam almak için ne yapacak? Aziz, Feride’nin güvenini kazanabilecek mi? Tüm bu soruların cevabı Vuslat’ın dokuzuncu bölümünde.

VUSLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yalçın Aziz ile ilgili yeni ipuçları buluyor. Derhal harekete geçiyor. Aziz’i holdingten almaya gidiyor. Aziz, Altan sayesinde Yalçın’ın tutuklamak için geleceğini biliyor. Yalçın yolda Feride’yi arar. Telefona çıkan Aziz’dir ve Yalçın’a onu beklediğini söylüyor.

AZİZ KEREM’İ GÖREVDEN ALIYOR

Kerem ve Aziz arasında ipler gerilirken, Aziz, Altan’a Kerem ile hesaplaşmanın vaktinin geldiğini ve büyük bir fırtınanın çıkacağını söylüyor. Aziz’in bu sözlerinin ardından Korkmazer Holding’te Yönetim Kurulu toplanıyor. Aziz, Kerem’in de bulunduğu toplantıda babası Tahsin’i devre dışı bırakarak holdingteki işlerinden el çektiriyor. Kerem bu sözleri duyar duymaz yeni bir savaşı başlatıyor. Bu arada hastaneden yeni çıkan Perihan Aziz’in Kerem ile ilgili kararını öğrenince çok mutlu oluyor.

“AZİZ MESELESİNİ HALLET”

Oğlunun kendisinin onayını almadan Kerem’i saf dışı bırakması Tahsin’i şoke eder. Kerem, Aziz ile kavgasının ardından Tahsin’e gidiyor. Tahsin’den Aziz meselesine bir çare bulmasını isteyerek, “Abimin çaresine bak” diyerek tehtidvari sözler sarf ediyor. Tahsin Aziz ile konuşmaya gittiğinde ikinci şoku yaşıyor.

TAHSİN HAREKETE GEÇİYOR

Aziz, babası Tahsin’e ”En acısı ne biliyor musun? Katil olduğunu bildiğin bir babayı sevmek!” diyor. Tahsin, Aziz’in Kerem ile ilgili hamlesine karşılık vermek istiyor ve harekete geçiyor. Tahsin’in amacı Aziz’e bir ders vermektir. Telefonla aradığı kişiye büyük bir temizliğe ihtiyacı olduğunu söylüyor.

FERİDE’Yİ İSTEMEYE GELİYORLAR

Bu arada Faik kızı Feride’ye Süleymanların onu istemeye geleceğini anlatıyor. Feride de bunu kabul ediyor. Aziz, Feride’yi istemeye geleceklerini ve akşam söz kesileceğini öğrenince soluğu onun yanında alıyor. Feride’nin kapısını çalıyor. Feride karşısında Aziz’i görünce çok şaşırıyor. Aziz, “Yapma! Lütfen” diyerek onu durdurmaya çalışıyor.

VUSLAT DİZİSİ KONUSU

Aziz, babası ve annesinin devleştirdiği holdingin başında tek yönetici olarak bulunmakta ve kendi dünyasında Tanrıcılık oyunu oynamaktadır. Feride’ye âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlar. Ancak Aziz konumundaki biri için vazgeçmesi gereken çok fazla şey vardır.

Feride; babası, üvey annesi ve kardeşleri ile birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Faik Süheyla ile birlikte açtığı terzi dükkanını çalıştırmakta ancak Hasibe’nin bitmez tükenmez istekleri ve çocukların masraflarına yetişememektedir. Feride babasına yardım etmek para için bir butikte çalışmaya başlar. Böylece baba kız evi geçindirmek için didinmektedir.

Feride bir gece Aziz’in işlediği ve bariz bir şekilde örtbas ettiği bir cinayetlere şahit olur. Polise şikâyet etmekte kararlıdır. Ancak Feride polise gideceği anda, kardeşi Fırat’ın da işin içinde olduğunu öğrenir. Aziz, tek başına savaşan bu kızı bir böcek gibi ezmeye yetecek kadar güçlüdür. Feride ise ne yapacağını bilmez bir halde.

Bu karışık süreçte Aziz, Feride’ye âşık olacak; Feride de Aziz’e ilgi duymasına rağmen gururu Aziz’e yaklaşmasına engel olacaktır. İki aşığın önce kendilerini aşmak gibi bir engeli vardır. Aşklarını kabullendikten sonra da bu aşkın imkansızlığı ile yüz yüze kalacaklardır.

VUSLAT DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI

Almanya’da doğan ve 15 yaşında Türkiye’ye ailesi ile birlikte dönüş yapan Aziz karakterini canlandıracak olan Kadir Doğulu, rolü gereği otoriter, dikkatli, karizmatik, veliaht olarak aile şirketini yönetecek.

Vuslat’ta “aşık” kavramının bedenlenmiş hali olacak olan Doğulu, Aziz’i şöyle anlatıyor: ‘Dizide öncelikle Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkların hikayelerinden ilham alındı. Oynadığım karakter ise âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlıyor. Ancak bu aşk, Aziz konumundaki biri için birçok şeyden vazgeçmesini de gerektiriyor.”

Yapımcılığını A23 Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu, senaryosunu ise Betül Yağsağan kaleme aldığı Vuslat'ın başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı dizinin kadrosunda Ümit Kantarcılar, Pelin Uluksar, Baran Bölükbaşı, Serra Pirinç, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Şeyla Halis, Gözde Kaya gibi birbirinden önemli isimlerde yer alıyor.

Vuslat, “İyi insan” olmak için çıkılan “aşk yolculuğu”nun serüvenleri üzerine kurgulanarak, tüm karakterlerin insana ait hallerini İbn-i Arabi’nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatacak.

Kadir Doğulu kimdir?

Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 tarihinde Mersin'de beş çocuklu bir ailenin 2 numara oğlu olarak doğmuştur. Asıl adı Abdulkadir Doğulu'dur. Annesi ev hanımı, babası işçi emeklisidir. Kadir Doğulu'nun bir menajerlik şirketi var. İmaj danışmanlığı da yapan abisi, Kemal Doğulu; Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi isimlerin imajlarını baştan aşağıya tasarladı. Kadir Doğulu, ortaokul ve lise yılları çalışarak geçti.
2000 yılında İstanbul'a ağabeyinin yanına geldi. Önce Beyoğlu Frape'de işe girdi. Ardından Refika'da çalıştı. Cafe City ve Buz'da garsonluk yaptı. Salomanje'de cumartesi pazar günleri mutfakta ekmek pişirip kahvaltıları hazırladı. Biriktirdiği paralarla Barcelona ve Roma'daki kafeleri ve restoranları inceledi. Oradaki yemekleri tattı. Türkiye dönüşü House Cafe'de işe girdi. İki sene işletmecilik yaptı.
O dönemde abisi aracılığıyla Hande Yener'le tanıştı. Kısa bir süre sonra bu tanışıklık aşka dönüştü.

Şarkıcı Hande Yener ile ortak olarak Ortaköy'de The House Cafe'de işletme müdürlüğü yapmıştır. Aynı zamanda Harbiye'deki Piyasa isimli gece kulübünü işletti.

Okan Üniversitesi gastronomi bölümünde okudu.

2010 yılında "Küçük Sırlar" dizisi ile oyunculuğa başladı. 2011 yılında Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı "Pis Yedili" adlı dizide oynadı.

2013 yılında Peyami Safa'nın aynı adlı romanından uyarlanan ve yönetmenliğini Sadullah Çelen'in yaptığı "Fatih-Harbiye" adlı dizide Neslihan Atagül, Yunus Emre Yıldırımer ile birlikte başrol oynadı.

2014 yılının Şubat ayında Kanal D ekranlarında başlayan, "Star Işığı X Factor" adlı 2 milyon TL büyük ödüllü şarkı yarışmasında Ziynet Sali, Emre Aydın, Armağan Çağlayan ve Ömer Karacan Jüri üyeliği yapmaktadır. Yarışmanın sunuculuğunu ise Kadir Doğulu yaptı.

Koyu Fenerbahçeli olan Kadir Doğulu, tiyatroya gitmek, spor yapmak, motosiklet ile dolaşmaktan hoşlanıyor.

2015 yılının Ocak ayında Star Tv'de gösterime girecek olan "Ve Kazanan" yarışmasının sunuculuğunu oyuncu Kadir Doğulu yaparken jüri koltuğunda Kenan Doğulu ile Şebnem Ferah olacaktır.

2015 yılında Atv ekranlarında oynayacak olan "Sevdam Alabora" adlı dizide başrollerde Kadir Doğulu, Elçin Sangu ve Mustafa Avkıran yer aldı.

Filmleri ve Dizileri :

2015 - Sevdam Alabora (dizi)
2013 - Fatih-Harbiye (dizi)
2013 - Bir Hikayem Var ( sinema)
2011 -2012 - Pis Yedili (dizi)
2010 – 2011 - Küçük Sırlar (dizi)

DEVRİM ÖZKAN

Devrim Özkan 1996 yılında Muğla'da dünyaya gelmiştir. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim alan Devrim Özkan, Türk Televizyonlarında henüz yeni yeni gördüğümüz bir isim olmasına rağmen hem güzelliği hem de oyunculuk performansı ile dikkat çeken yeni nesil oyuncular arasına girmeyi başarmıştır.

Devrim Özkan İlk Oyunculuk Deneyimi

Devrim Özkan, ilk oyunculuk deneyimini hem donanımlı oyuncu kadrosu hem de konusu itibarı ile dikkat çeken bir yapım olan Rüya dizisi ile gerçekleştirmiştir.

Show TV ekranında yayınlanan ve 2017 yaz sezonunun dikkat çeken yapımlarından biri olan Rüya dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Devrim Özkan, bu dizi ile birlikte ekranın sevilen yüzlerinden biri olmayı başarmıştır.

Rüya dizisinde Ceyhun Mengiroğlu, Hazal Filiz Küçükköse, Özge Özder gibi başarılı isimlerle birlikte çalışan Devrim Özkan, Rüya dizisinde Ceyhun Mengiroğlu'nun canlandırdığı Bulut karakterinin kız kardeşi İpek rolü ile ilk ekran deneyimini yaşamıştır.

ÜMİT KANTARCILAR

Ümit İbrahim Kantarcılar, 10 Ekim 1987; Antalya, Türkiye doğumlu, Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur.

Ünlü oyuncu, 10 Ekim 1987 günü Antalya'da dünyaya geldi. Tiyatroya okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra Antalya Belediye Tiyatrosu’nda oyunlar oynadı. Antalya Belediye Tiyatrosu’nda midirfillik oyunuyla ödül aldı. 2005 yılında Müjdat Gezen konservatuvarına girdi. MGSM’deki eğitiminden sonra Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu’nda oyunculuk yapmaya başladı. Kantarcılar 2014 yılında meslektaşı Gamze Topuz ile dünya evine girdi.

Gani Müjde'nin senaryosunu yazıp, yönetmenliğini yaptığı, Pis Yedili adlı gençlik ve komedi dizisinde, Ceyhun karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Kızlar ve Anneleri adlı yarışma programının da sunuculuğunu yapmıştır.

YORUMLAR
  Melekler'den Sevgililer Günü tavsiyeleri
Melekler'den Sevgililer Günü tavsiyeleri