A24.com.tr » teknoloji » Vodafone yılbaşı bedava internet paketleri 2019 - Vodafone yeni yıl hediye konuşma kampanyası

Vodafone yılbaşı bedava internet paketleri 2019 - Vodafone yeni yıl hediye konuşma kampanyası

Vodafone yılbaşı bedava internet paketleri 2019 - Vodafone yeni yıl hediye konuşma kampanyası

Yılbaşına özel operatörler müşterilerine özel 2019 yılbaşı hediye internet paketleri ile yeni yıla hoşgeldiniz demeye başladı. Yılbaşı hediye internet paketleri var mı, Turkcell, Vodafone?

  Yılbaşı öncesinde vatandaşlar Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hediye internet paketlerini araştırmaya başladı.

Bu yıl içerisinde pek çok önemli kampanyaya imza atan dev GSM firması Vodafone sektörde itibarını ve başarısını gün geçtikçe arttırıyor. Hizmet kapasitesini genişletmek için de birçok alanda yatırımlar ve geliştirmeler yapan dev operatör firması bu yönü ile de yüzlerce abonesinin olumlu tepkisini almayı başarıyor. Sözü çok uzatmadan 2019 Vodafone yılbaşı bedava internet hediye kampanyasını anlatmaya başlıyoruz.

Yakınları ile iletişim kurmak isteyen herkes rahat bir şekilde sevdiklerine kavuşabilsin diye alt yapı geliştirmelerine ara vermeksizin devam eden operatör firması bu hizmet anlayışı ile en önemli GSM firmalarından biri olmayı başarıyor.

Aynı zamanda bu gelişmiş hizmet anlayışına ek olarak dönem dönem mobil müşterilerine sürprizli kampanyalar hazırlayan telekomünikasyon firması bu yönü ile de yüzlerce mobil müşterisinin yüzünü güldürmeyi başarıyor.

Sizde Vodafone’nun son çıkan kampanyalarından haberdar olup bedava internet ve bedava dakika fırsatlarını kazanmak için yapmanız gerekenleri öğrenebilirsiniz.

Vodafone’nun yakın bir zaman devreye girecek olan Vodafone Yılbaşı kampanyası 2019 teklifi detaylarını öğrenmek için de takipte kalın.

Vodafone Yılbaşı Bedava İnternet Hediyesi Kampanyası 2019
Vodafone’nun geçtiğimiz yıllarda yaptığı Vodafone Yılbaşı kampanyaları oldukça ilgi çekti ve birçok kişi tarafından beğenildi.

Geçen yıllarda çok rağbet gören kampanyasını bu yılda yapmayı planlayan dev operatör firması bu yılda benzer bir kampanya ile abonelerini yüzünü tekrardan güldüreceğe benziyor. Vodafone Yılbaşı Bedava internet kampanyasından faydalanmak için 1 Ocak tarihinde kampanya detaylarını buradan öğrenebilirsiniz. Hattınıza tanımlanacak olan internet kullanım hakları nelerdir ve ne kadar süre ile kullanım hakkınız bulunmaktadır gibi detayları öğrenebilirsiniz.

2019 Vodafone Yılbaşı Kampanyası Nasıl Yapılır?
Vodafone yılbaşı kampanyasına katılmak bedava internet ve bedava dakika kullanım haklarından faydalanmak için katılım mesajına gerek yoktur. 1 Ocak tarihinde otomatik olarak bedava kullanım haklarınız hattınıza tanımlanacaktır.

Katılım Şartları Nelerdir?

Bu hediye fırsatından faydalanmak için bir şey yapmanıza gerek yoktur. Tüm Vodafone müşterileri ücretsiz şekilde faydalanabileceklerdir.

Hediyeler Nelerdir?

Geçtiğimiz yıldaki kampanyayı baz alarak bu yılda bedava internet kullanım hakkı alabileceğinizi söyleyebiliriz.

Nasıl İptal Edebilirim?

Hattınıza tanımlanan hediyelerin iptal edilmesi mümkün değildir.

YORUMLAR
  Ayşe Tolga'dan Bülent Ersoy'u kızdıracak sözler
Ayşe Tolga'dan Bülent Ersoy'u kızdıracak sözler