A24.com.tr » dizi haber » Vikings 5. sezon 8. bölüm izle HD dizi sitesi

Vikings 5. sezon 8. bölüm izle HD dizi sitesi

Vikings 5. sezon 8. bölüm izle HD dizi sitesi

Vikings 5. sezon 8. bölüm izle yenler heyecan fırtınasına tanıklık etti. Hvitzerk ve King Harald ile birlikte Lagertha’yı öldürmek isteyen Ivar hain emeline ulaşacak mı? Vikings yeni bölüm ne zaman?

 Dünyanın en çok izlenen dizileri arasında yer alan Vikings 5. sezon 8. bölüm ile diziseverlerin karşısına çıktı. Vikings yeni bölümde Ivan'ın hain planları yolunda giderse dizinin senaryo akışında farklı boyutlara ulaşılacak gibi gözüküyor.

“Vikings 5. Sezon 8. bölüm ne zaman yayınlanacak?” sorusu gelecek bölümün fragmanının yayınlanmasının ardından yanıtlandı. Annesinin intikamını almak isteyen Ivar’ın Lagertha’ya saldırı düzenleyeceği bölüm 11 Ocak Perşembe günü takipçilerinin karşısında olacak. İşte Vikings fragman videosu ve bu hafta yaşanacak olaylar…

VİKİNGS SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VİKİNGS YENİ BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Lagertha’nın annesinin öldürerek Kattegat’ın krallığına oturmasının ardından intikam için yemin eden Ivar kendisine destek olan Hvitserk ve King Harald ile birlikte saldırıya geçecek. Bjorn’un ve King Harald’ın kardeşinin Kattegat’a döndüğünden habersiz olan Ivar saldırı esnasında kendisinden daha zeki olduğunu düşündüğü Piskopos Heahmund’dan yardım alacak

Ivar’ın ne kadar zeki olduğunu bilen Bjorn ise onun sürekli yeni bir taktik deneyebileceğini söyleyecek. Büyük savaş öncesi Ubbe ve Hvitserk’ün karşı karşıya geldiği dakikalar ise dizinin takipçilerini ekran başına kilitleyecek. Yeni bir yaşamın peşinden giden Floki ise tayfasıyla birlikte “Tanrıların Yeri” olarak adlandırdığı bölgede yapmaları gerekenleri anlatacak.

YORUMLAR
  Seksi gözüken dudakların sırrı açıklandı bakın seksi dudaklı olmanın sırrı ney?
Seksi gözüken dudakların sırrı açıklandı bakın seksi dudaklı olmanın sırrı ney?