A24.com.tr » medya » Vikings 5. sezon 11.bölüm Türkçe dublaj izle

Vikings 5. sezon 11.bölüm Türkçe dublaj izle

Vikings 5. sezon 11.bölüm Türkçe dublaj izle

Vikings hayranlarının merakla beklediği 5. sezon 11. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Peki Vikings yeni sezon ne zaman başlayacak, yeni bölümler gelecek mi, ne zaman gelecek, Türkçe dublaj izle

History'nin sevilen dizisi Vikings kaldığı yerden tam gaz devam ediyor. Ülkemizde de büyük beğeniyle izlenen dizinin 5.sezon geri dönüşü fragmanı Amerika'da gerçekleştirilen Comic Con etkinliğinde yayınlandı. Vikings dizisi 5. sezon 10. bölümde sezon finali yapmıştı. Hayranlarının büyük bir merakla beklediği Vikings 5. sezon 11. bölüm nihayet yayınlandı. History Channel tarafından yayınlanan Vikings 5. sezon 11. bölüm fragmanı dizinin hayranlarını adeta mest etti.

VİKİNGS 5.SEZON 11.BÖLÜM İZLE

Ragnar'ın ölümünden sonra Kattegat için mücadele eden kardeşler, kendilerini kanlı bir iç savaşın eşiğinde bulmuştu. King Harald'ı yanına alan Ivar, Lagertha ve Bjorn'a karşı verdiği savaşı kazandı. Kattegat'ın kontrolünü ele geçiren Ivar, intikam için yemen ettiği Lagertha'yı elinden kaçırınca, bu kez intikam yemini sırası Lagetha'ya geçer.

VİKİNGS SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU KISA BİR ÖZET

Ivar kardeşi Sigurd’ u öldürmesi ile babalarının intikamını aldıktan hemen sonra Ivar büyük ordunun liderliğini ilan etmeye çalışması ve Lagertha’yı öldürme isteği büyük bir savaşın başlangıcı olmuştu. Ragnar‘ın ölümünden sonra işler iyice kötüye kardeşlerin savaşına kadar geldi. Ivar ve ordusu ilk saldırılarında başarısız olmuşlardı fakat Rollo’ nun desteği ile ikinci saldırılarında başarılı oldular. Kattegat’ ı ele geçiren Ivar’ ın bir sonraki bölümde ne yapacağı meçhul bir şekilde bekliyoruz.

5.SEZON 11.BÖLÜM

Yine aksiyon dozajı tavanda olacak olan dizi 28 Kasım 2018 tarihinde yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.

İnternet’de Vikings 5.Sezon 11.Bölüm İzle olarak girdiğiniz sitelerde eski bölümleri koymaktadırlar. Yeni bölüm gelir gelmez size duyuracağız. Sitemizden takip edebilirsiniz. Yorum yapmayı unutmayın.

İşte Vikings 5. sezon 11. bölüm yeni ve son fragmanı

YORUMLAR
  Eser sosyetik ex aşkı ile tatile çıkabilmek için kredi çekmiş! (Dila Tarkan Kimdir?)
Eser sosyetik ex aşkı ile tatile çıkabilmek için kredi çekmiş! (Dila Tarkan Kimdir?)