A24.com.tr » medya » Ünlü sanatçıların sesinden şarkılarının hikayesi Radyo Poddy'de

Ünlü sanatçıların sesinden şarkılarının hikayesi Radyo Poddy'de

Ünlü sanatçıların sesinden şarkılarının hikayesi Radyo Poddy'de

Birçok farklı sektörden isimler, Poddy dünyasında yer almaya devam ediyor.

Şubat 2023'te faaliyete geçen ve kısa sürede büyük bir dinleyici listesine ulaşan podcast platformu Poddy, sadece konuşarak içerik üretmeye ve farklı seslere kulak vermeye imkân tanımaya devam ediyor. Poddy, yeni podcaps serisi Radyo Poddy ile ünlü isimlerin yeni şarkıların hikayelerini kullanıcılarıyla paylaşıyor.
 
Podcast'ler son yıllarda giderek daha popüler hale gelirken Poddy podcast evrenine yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Bunun sonucunda birçok farklı sektörden öncü isimler de Poddy dünyasında yer almaya devam ediyor. Bu isimlerin en yenilerinden biri de Poddy'de Radyo Poddy adlı bir podcaps serisi başlatan radyo programcısı, stand-up sanatçısı ve yazar Yasemin Şefik oldu. Yeni seri, her hafta ünlülerin yeni şarkılarının arkasındaki hikayeleri 1 dakikalık mikro podcastlerle, podcaps alanı içinde anlatmaya imkân tanıyor.
 
Radyo Poddy ile ilgili görüşlerini paylaşan Yasemin Şefik, “Dijital dünyanın dinleyici ile buluştuğu podcast içeriklerinin yer aldığı bir radyo mecrası olarak Radyo Poddy'i yayına aldık. Burada esas hedef, radyoda çalan veya stream kanallarında yer alan yeni şarkıların hikayesini sanatçıların kendi sesinden podcast olarak duyurmak. Başladığımız günden bu yana dinleyici performansı ve özellikle müzik sektörünün sesini duyurmak için önemli. Önümüzdeki günlerde müziğin yanı sıra, sinema, film, dizi ve sanat dünyasının yeni içeriklerinin hikayelerini yaratıcılarının sesinden dinleyicilerle buluşturacağız. Radyo Poddy'de ikonik şarkılarından sözlerinin ardındaki büyüleyici hikayeleri aktarmak heyecan verici bir deneyim. 1 dakikalık bu podcastler, bir radyo programcısı olarak müzik ve ona ilham veren hikayeler konusunda tutkumun doğal bir uzantısı. Sevilen şarkıların ardındaki yaratıcı süreci keşfetmek isteyen tüm dinleyicilerimi programa bekliyorum” dedi.
 
Popcaps serisinde şarkılarının hikayelerini paylaşan ünlü isimler arasında Simge, Gülben Ergen, Gökhan Türkmen, Sinan Akçıl, Aydilge, Ece Seçkin, Emre Aydın, Deeperise ve Furkan Başıaçık, Güliz Ayla, Bora Duran, Seçil Gür, Mert Yenihayat, Zen G, Ahmet Çaplı, Alize, Aybüke Albere, Bora Gencer, Damla Durakçay, Ebrar Mashar, Erkin Arslan, GLS, Gökhan Kunt, Sevtap Ünal, Seçkin Türk, Pınar Soykan, Ozan Ünlü, Murat Güneş, Hande Plak, Billur Koyuncu, Melis Uzunarslan, Merve Akıncı, Pote, Ceren Gündoğdu  gibi sanatçılar yer alıyor.
 
Poddy'nin kurucusu ve CEO'su Cüneyt Göktürk, Poddy'nin yenilikçi evreni hakkında şunları söyledi: “Dünyanın her yerinden insanları birbirine bağlama ve onlara bir ses verme gücüne sahip Poddy, herkesin kendi hikayelerini, fikirlerini ve deneyimlerini yaratabileceği ve başkalarıyla paylaşabileceği bir platform. Poddy'nin en yeni ve heyecan verici içeriklerinden biri de şarkıcıların ve söz yazarlarının şarkılarının arkasındaki hikayeleri sadece bir dakika içinde paylaşabildikleri Radyo Poddy adındaki 1 dakikalık mikro podcast, bizim tabirimizle podcaps serisi. Bu seri, sevilen isimlerin en yeni şarkılarının arkasındaki yaratıcı sürece samimi bir bakış sağladığı için müzikseverler arasında favori haline gelecek. Radyo Poddy ile ünlüler şarkılarının sözlerinin arkasındaki ilhamdan, şarkıyı yazarken hissettikleri duygulardan ve müziğin arkasındaki anlamdan bahsedebiliyorlar. Bu samimi kişisel bağlantı düzeyi, podcastlerin son yıllarda bu kadar güçlü bir mecra haline gelmesinin nedenlerinden biri. Poddy, söz konusu bu 60 saniyelik mikro podcastlerle kim olduklarına ya da nereden geldiklerine bakılmaksızın herkes sesini duyurma fırsatı veriyor. İnsanların hikayelerini, fikirlerini ve deneyimlerini küresel bir dinleyici kitlesiyle paylaşmalarına olanak tanıyor. Poddy'yi bu kadar benzersiz ve heyecan verici kılan da bu. Poddy ile herkes kendi hikayelerini, fikirlerini yaratabiliyor ve paylaşabiliyor, bu da onu başkalarıyla bağlantı kurmak ve seslerini duyurmak isteyenler için mükemmel bir platform haline getiriyor.”
 
 
Kullanıcı dostu arayüzü ve benzersiz özellikleriyle Poddy hem podcast dinleyicileri hem de yaratıcıları için hızla tercih edilen bir platform haline geliyor. Poddy topluluğu hızla genişlerken, kullanıcılar yeni ve heyecan verici bir içerik dünyasını keşfetme fırsatı buluyor. Poddy uygulaması AppStore ve Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

YORUMLAR
  İşte kıyametin kopmayacağı söylenen tek yer...
İşte kıyametin kopmayacağı söylenen tek yer...