A24.com.tr » medya » Ülke tv sunucusu Turgay Güler kimdir nereli kaç yaşında | Turgay Güler Ekrem İmamoğlu Ülke TV programı tekrarı izle

Ülke tv sunucusu Turgay Güler kimdir nereli kaç yaşında | Turgay Güler Ekrem İmamoğlu Ülke TV programı tekrarı izle

Ülke tv sunucusu Turgay Güler kimdir nereli kaç yaşında | Turgay Güler Ekrem İmamoğlu Ülke TV programı tekrarı izle

Ülke TV'de CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nu konuk eden sunucu Turgay Güler, hitap tarzı ve soru soruş şekliyle tepkileri üzerine çekti. Peki Ülke TV sunucusu Türgay Güler kimdir?

Turgay Güler kimdir? Ülke TV sunucusu Turgay Güler aslen nereli kaç yaşında? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, dün akşam hükümete yakın çizgide yayın yapan Ülke TV'ye katıldı. Sıradışı programının sunucusu Turgay Güler'in soruları ve hitap şekli sosyal medyada gündeme oturdu. Binlerce kullanıcı, Güler'in büyük saygısızlık yaptığını, aynı tavırları Cumhur ittifakı adayına karşı sergileyemeyeceği belirtildi.

İşte dün akşama damga vuran Turgay Güler hakkındaki ayrıntılı bilgiler...

TURGAY GÜLER KİMDİR?

Aslen Malatyalı olan Güler, 1975 yılında İstanbul'da doğdu.Gazetecilik hayatının yanında 2006 yılında ekranlara çıkmaya başlayan Güler katıldığı programlarda söylemleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kanal 7'de yaptığı programlarla mesleğinde tanınır hale gelen Turgay Güler kariyerine Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olarak sürdürüyor. Turgay Güler 2014 yılından bu yana Güneş'in Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürüyor. Söylemleri ile kısa sürede dikkat çeken Güler, Ülke TV'de "Sıradışı" programıyla ekran yüzü olmaya başladı.

Malatyalı olmasına rağmen, İstanbul'da doğdu büyüdü.. Mesleğinde Kanal 7'de yaptığı özel haberlerle tanındı. Bir çok gazetede muhabirlik yaptı, polis muhabiri olarak geceli gündüzlü çalıştı. Hem alaylı hem de mektepli yani. Genç yaşına rağmen basamakları ikişer üçer çıkmaya başladı ve 2006 yılında ekranlarda belirmeye başladı.

Ülke TV'de "Sıradışı" programla kısa zamanda ekran yüzü olmaya başladı. Akşam'la kalem erbabı oldu. Uzun süre Akşam'da yazarlık yaptıktan sonra, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni oldu. Turgay Güler 2014 yılından bu yana Güneş'in Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürüyor.

1975 yılında İstanbul'da doğan Turgay Güler evli ve bir çocuk babasıdır.

EKREM İMAMOĞLU ÜLKE TV YAYINININ TEKRARI

Dün akşam Ülke TV'de Turgay Güler ile Ekrem İmamoğlu'nun yer aldığı programın tekrarını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
  FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı
FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı