A24.com.tr » eğitim » UCİM'DEN ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK FARKINDALIK EĞİTİMİ

UCİM'DEN ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK FARKINDALIK EĞİTİMİ

UCİM'DEN ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK FARKINDALIK EĞİTİMİ

Çocuk ihmal ve istismarı konusunda toplumun her kesimine ulaşarak önleyici faaliyetlerde bulunan UCİM, "İstismarın Psikolojik Boyutu" konulu farkındalık eğitimi gerçekleştirdi.

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği İstanbul Temsilciliği, 30 Mart 2022 tarihinde, Toplumsal Çatı Kulübü’nün daveti ile Özyeğin Üniversitesi öğrencilerine, Çocuk istismarının Hukuki Boyutu ve Çocuk istismarının Psikolojik Boyutu konulu farkındalık eğitimi gerçekleştirdi.

Çocuk ihmal ve istismarı konusunda toplumun her kesimine ulaşarak önleyici faaliyetlerde bulunan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği, 30 Mart 2022 tarihinde Özyeğin Üniversitesi öğrencilerine farkındalık eğitimi verdi. UCİM İstanbul Hukuk Koordinatörü Av. Handan Yılmaz çocuk istismarının hukuki boyutunu, UCİM İstanbul Rehabilitasyon Birimi gönüllüsü Psikolog Merve Taman çocuk istismarının psikolojik boyutunu anlattı.

Eğitimi ilgiyle dinleyen öğrenciler, eğitim sonrası soru cevap bölümünün ardından UCİM’ e gönüllü üye oldular. UCİM İstanbul Temsilciliği, duyarlılık ve farkındalıkları için Toplumsal Çatı Kulübü’ne teşekkürlerini iletti.

UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği, çocuk istismarı ile etkin mücadele faaliyetleri kapsamında; çocuğun etrafındaki yetişkinlere ve ebeveynlerine “ÇOCUK İHMAL VE İSTİSMARI” konulu farkındalık eğitimleri vermeye devam edecek.

YORUMLAR
  Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor ünlüler takımını açıkladı