A24.com.tr » magazin » Türk elektronik müzik prodüktörü Emiran, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde sahne alacak

Türk elektronik müzik prodüktörü Emiran, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde sahne alacak

Türk elektronik müzik prodüktörü Emiran, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde sahne alacak

Emiran, İstanbul'da düzenlenecek UEFA Şampiyonlar Ligi Finali kapsamında kurulan Champions Festival'de sahne alacak. 16 Haziran'da çıkacak yeni teklisi NOAH'ı ilk kez bu sahnede çalacak.

İstanbul bazlı elektronik müzik prodüktörü Emiran (Emirhan Çelikbilek), UEFA Şampiyonlar Ligi finali için Yenikapı'da kurulan 150 bin kişi kapasiteli festival alanında ana sahnede dinleyicilerle bir kez daha buluşacak. 10 Haziran'da Manchester City ve İnter Milan arasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak final karşılaşması öncesinde, 9 Haziran günü Yenikapı etkinlik alanında bir festival alanı kurulacak. Pek çok etkinliğin gerçekleşeceği festivalin ana sahnesinde Emiran ile birlikte dünyadan, Lost Frequencies, Kadebostany, Chris Luno & Ceaus gibi elektronik müziğin önde gelen isimleri sahne alacak.
 
Yeni tekli “NOAH” İlk Kez Şampiyonlar Ligi Sahnesinde
 
Emiran'ın yeni teklisi NOAH da ilk kez bu sahnede dinleyiciyle buluşacak. Tribal ritimlerin melankolik melodilerle buluştuğu yeni tekli NOAH, 16 Haziran'da tüm dijital platformlarda yayınlanıyor.
 
Electronica, minimal techno ve melodik house tınılarını dünya müziğinden etkilenen groove'lar, sample'lar ve akustik kompozisyonlardan oluşan bir derlemeyle birleştirerek zamansız ve modern bir müzik yaratan Emiran, geçtiğimiz günlerde ünlü caz saksafonisti İlhan Erşahin ile ve Afro-Kübalı keman ustası Darian Donovan Thomas ile New York'ta kaydettikleri çok özel iki kayıt yayınladı. Yaptığı iş birlikleriyle dinamik ve ilgi çekici bir müzik yaratan Emiran, daha önce perküsyoncu İzzet Kızıl, trompet sanatçısı Barış Demirel gibi pek çok isimle bir araya geldi.

YORUMLAR
  Gösteri dünyasının küs isimleri
Gösteri dünyasının küs isimleri