A24.com.tr » dünya » Trump'ı çıldırtan kitap televizyona uyarlanacak

Trump'ı çıldırtan kitap televizyona uyarlanacak

Trump'ı çıldırtan kitap televizyona uyarlanacak

ABD Başkanı Donald Trump'ın kendisi hakkında yazılan ve baştan sona yalan olduğunu belirtip tepki gösterdiği "Gazap ve Öfke: Beyaz Saray'ın içinden" adlı kitap diziye uyarlanacak.

Gazeteci Michael Wolff tarafından yazılan ve satış rekorları kıran 'Gazap ve Öfke: Trump Beyaz Saray'ının içinden' kitabının dizisi çekilecek.

The Hollywood Reporter ve Variety, Trump'ın ABD Başkanlığı için ehliyetini sorgulayan kitabın televizyon haklarının Endeavor Content tarafından satın alındığına dair haberlere yer verdi.

Dizinin hangi kanalda yayımlanacağı henüz netleşmedi.

7 HANELİ RAKAMA SATTI

Trump'ın 'tümden kaybeden', 'zavallı ezik' gibi tepkiler gösterdiği Wolff'un, kitabın haklarını 7 haneli bir rakama sattığı öğrenildi.

Kendisine ateş püsküren ABD Başkanı'na ''Bu sayede kitabımın satışlarına yardımcı olmanın yanısıra doğruluğunu ve haklılığını da kanıtlıyor'' karşılığını vererek teşekkür eden gazeteci-yazar, dizinin yönetici yapımcısı da olacak. Kendisine, Channel 4 ve BBC'den sonra şimdilerde Two Cities Television'ın yöneticiliğini yapan Michael Jackson eşlik edecek.

HER ŞEYE MAYDANOZ

Trump'la yaptığı bir röportajın çok ses getirmesi üzerine Trump'ın ekibi tarafından davet edildiği Beyaz Saray'da aylarca harıl harıl bilgi toplayıp yazıya geçiren Wolff, süreci şöyle anlatmıştı: ''Ben Beyaz Saray duvarlarında uçuşan bir ‘sinek’ olmak istedim. Trump yönetiminin ilk günlerinde bunu resmi bir statüye dönüştürecek kimse olmadığı gibi, bana git diyen de çıkmadı. Sonunda buyur edilen bir misafirden çok, ortalıkta her şeye maydanoz biri olarak bu çalışmayı gerçekleştirdim: Ama bu, tam da arzuladığım duvardaki bir sinek pozisyonuna tekabül etmekteydi!''

İLK HAFTADA 550 BİNDEN FAZLA SATTI

Piyasaya çıktığı anda Amazon'da bir numara olan 'Gazap ve Öfke', ilk haftasında ciltli kitap, e-kitap ve sesli kitap formatlarında 550 binden fazla sattı. Piyasaya kitap yetiştirmekte zorlandıklarını belirten yayımcı şirket Henry Holt and Co., 1 milyondan fazla sayıda ciltli kitabın baskıda olduğunu duyurdu. Amazon, yeni sipariş verenlere ulaşım süresinin 2-4 hafta alabileceği uyarısı yaptı. 

YORUMLAR
  Ünlülerden 15 Temmuz Paylaşımları
Ünlülerden 15 Temmuz Paylaşımları