A24.com.tr » medya » The Lego Movie (Lego Filmi) 2 duyuruldu! Ne zaman geliyor? Vizyon tarihi fragman

The Lego Movie (Lego Filmi) 2 duyuruldu! Ne zaman geliyor? Vizyon tarihi fragman

The Lego Movie (Lego Filmi) 2 duyuruldu! Ne zaman geliyor? Vizyon tarihi fragman

2014 yılında vizyona giren Lego Filmi'nin (The Lego Movie) devamı bir poster eşliğinde duyuruldu. İlk filmiyle eğlence yaşatan filim ikincisiyle de bomba gibi gelecek gibi duruyor.

The Lego Movie (Lego Filmi) 2'nin duyurusu poster eşliğinde yapıldı. Bütün dünyada çok büyük popülerite yakalayan LEGO neredeyse bütün eğlence sektörlerine hükemtmiş durumda.

2014 yılında beyaz perdeyle izleyiciyle buluşan The Lego Movie'nin yeni filminin adı The Lego Movie 2: The Second Part. Vizyon tarihi ise 8 Şubat 2019 olarak belirlenmiş durumda.

The Lego Movie 2: The Second Part olarak duyurulan devam filminin konusu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ama filmin kadrosuna baktığımızda yine oldukça önemli isimleri görüyoruz. İlk filmde Emmet Brickowski karakterini canlandıran ünlü oyuncu Chris Pratt yine kadroda yer alıyor. Onun dışında Elizabeth Banks, Chaning Tatum, Tiffany Haddish ve Will Arnett gibi ünlü isimler devam filmi için tekrar listelenmiş. Bu da filmde en azından Batman ve Superman gibi önemli karakterlerin olacağını gösteriyor.

Mike Mitchell tarafından yönetilen filmin 8 Şubat 2019'da Amerika'da gösterime gireceği de belirtilmiş. Filmin ilk posteri ise şu şekilde;

YORUMLAR
  Sosyal Medyada her gördüğünüze inanmamanız gerektiğini ispatlayan 80 resim
Sosyal Medyada her gördüğünüze inanmamanız gerektiğini ispatlayan 80 resim