A24.com.tr » teknoloji » TD SYNNEX, VMware by Broadcom ile anlaştı

TD SYNNEX, VMware by Broadcom ile anlaştı

TD SYNNEX, VMware by Broadcom ile anlaştı

TD SYNNEX, VMware by Broadcom ürün ve çözümlerinin distribütörlüğünü daha önceki 10 ülkeye ek olarak artık Türkiye'nin de dâhil olduğu 9 ülkede daha yapacak.

Anlaşma ile Türkiye'deki KOBİ'ler, VMware by Broadcom'ın çoklu bulut çözümlerinin yanı sıra depolama, fidye yazılımı ve felaket kurtarma, uygulama platformu hizmetleri de dâhil olmak üzere abonelik tabanlı çözümlerine TD SYNNEX güvencesi ve uzmanlığı ile erişebilecek.
 
TD SYNNEX, dünyanın önde gelen çoklu bulut sağlayıcısı VMware by Broadcom ile olan dağıtım anlaşmasını genişlettiğini duyurdu. Anlaşma kapsamında TD SYNNEX, VMware by Broadcom ürün ve çözümlerini distribütörlüğünü daha önceki ülkelere ek olarak artık Türkiye, Avusturya, Danimarka, Finlandiya, İrlanda, Norveç, Portekiz, Slovakya ve İsveç'te de yapacak.
 
TD SYNNEX iş ortakları, çoklu bulut sağlayıcısının kurumsal sınıf hibrit bulut çözümünün amiral gemisi VMware Cloud Foundation ile orta ve küçük ölçekli müşteriler için kurumsal düzeyde bir iş yükü platformu olan VMware vSphere Foundation'ın yanı sıra depolama, fidye yazılımı ve felaket kurtarma, uygulama platformu hizmetleri de dâhil olmak üzere abonelik tabanlı çözümlerinin tamamına erişebiliyor.
 
Şirket, iş ortaklarının VMware by Broadcom ile büyümelerini hızlandırmalarına ve çoklu bulut uygulamalarını geliştirmelerine yardımcı olmaya odaklanan çeşitli katma değerli kaynaklar ve özel içerikler de sunacak. Bunlar arasında, TD SYNNEX'in kendi bünyesindeki Küresel Uzmanlık Yetenekleri bölümü tarafından geliştirilen ve TD SYNNEX Kanal Akademisi Platformu aracılığıyla iş ortaklarına sunulan özel bir eğitim serisi de yer alıyor. Bu eğitimler, VMware by Broadcom ürünleri ve çözümleri hakkında yerel ölçekte yapılan bilgilendirme ve yetkinlik amaçlı bootcamp'ler, web seminerleri ve etkinliklerle tamamlanacak. Şirket, VMware by Broadcom'in yetkili eğitim merkezi olarak, iş ortaklarının teknik uygulamalar ve yetkinlik gelişimini desteklemek için eksiksiz bir teknik eğitim ve sertifikasyon portföyü sunacak. TD SYNNEX ayrıca, iş ortaklarının VMware by Broadcom'un güncellenmiş iş ortağı programı kriterlerini karşılamalarına yardımcı olmak için de uzman rehberliği ve desteği verecek.  
 
TD SYNNEX Avrupa, Gelişmiş Çözümler Kıdemli Başkan Yardımcısı Jason Boxall, “VMware by Broadcom ile ortaklığımızı genişletmekten ve derinleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu, büyük bayilere ve KOBİ iş ortaklarına, hibrit bulut ve sanallaştırma konusundaki uzmanlıklarını geliştirmek ve VMware by Broadcom'un ölçeklenebilir, sağlam ve son teknoloji ürünü çözümleriyle işlerini büyütmelerini desteklemek amacıyla TD SYNNEX'in yetkinleştirme kaynaklarından yararlanmaları için mükemmel bir fırsat sunuyor.” dedi.
 
Yukarıda listelenen yeni ülkelere ek olarak, VMware by Broadcom çözümleri Belçika, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İspanya, İsviçre ve Birleşik Krallık'taki TD SYNNEX iş ortakları tarafından hâlihazırda kullanılabiliyor.

YORUMLAR
  Teröristlerin korkulu rüyası Keskin Nişancılar Afrin'de
Teröristlerin korkulu rüyası Keskin Nişancılar Afrin'de