A24.com.tr » ajanda » “Sürdürülebilir Finans Etkinliği” yarın gerçekleştirilecek

“Sürdürülebilir Finans Etkinliği” yarın gerçekleştirilecek

“Sürdürülebilir Finans Etkinliği” yarın gerçekleştirilecek

“Sürdürülebilir Finans Etkinliği” 27 Aralık Çarşamba günü Salt Galata'da gerçekleşecek.

TÜSİAD ve Chapter Zero Türkiye işbirliğinde, Garanti Bankası ev sahipliğinde düzenlenen “Sürdürülebilir Finans Etkinliği” 27 Aralık Çarşamba günü (yarın) 09.00-12.00 saatleri arasında Salt Galata'da gerçekleşecek.

Etkinlikte, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları'nın etkin bir şekilde hayata geçirilmesi ve Avrupa Yeşil Mutabakatı gibi küresel ticaret ve finans piyasalarını derinden etkileyecek gelişmelere uyum sağlanabilmesi sürecinde sürdürülebilir finans alanındaki gelişmeler ele alınacak.

Toplantının açılış konuşmalarını Chapter Zero Türkiye Yürütme Komitesi Üyesi ve Garanti BBVA Ödeme Sistemleri, İş Birlikleri, Dijital Bankacılık ve Müşteri Çözümleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Çağrı Süzer ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, TÜSİAD Enerji, Çevre ve İklim Değişikliği Yuvarlak Masası Başkanı ve Chapter Zero Türkiye Yürütme Komitesi Başkanı Cevdet Alemdar yapacak.
 
Açılışın ardından BBVA'dan Antoni Ballabriga (BBVA Global Head of Sustainability Intelligence & Advocacy) ve Deloitte'dan‘Anna Kowalewska (Global EU Institutions Sustainability Leader) ana tema konuşmalarını gerçekleştirecek.
 
Etkinlik TÜSİAD Çevre ve İklim Değişikliği Çalışma Grubu ve Yeşil Mutabakat Görev Gücü Başkanı ve Chapter Zero Türkiye Yürütme Kurulu Üyesi Fatih Özkadı'nın moderasyonunda gerçekleşecek “Türkiye'de Sürdürülebilir Finansman” başlıklı panel ile sona erecek.

Panelin katılımcıları; Garanti BBVA Kurumsal, Yatırım Bankacılığı ve Global Piyasalar Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, EBRD Türkiye Ülke Başkan Vekili Şule Kılıç, TSKB Genel Müdür Yardımcısı ve Sürdürülebilirlik Lideri Meral Murathan olacak.

YORUMLAR
  Dondurulmuş gıdalar hakkında bilmemiz gereken önemli 5 konu...
Dondurulmuş gıdalar hakkında bilmemiz gereken önemli 5 konu...