A24.com.tr » medya » Sözcü gazetesine operasyonun nedeni 'Erdoğan' manşeti

Sözcü gazetesine operasyonun nedeni 'Erdoğan' manşeti

Sözcü gazetesine operasyonun nedeni 'Erdoğan' manşeti

Sözcü gazetesine düzenlenen operasyonun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Gazete'nin 15 Temmuz darbe girişimi günü Erdoğan'ın tatil yaptığı oteli 'Erdoğan'ı bulduk' manşetiyle vermesi öne çıkıyor.

 Sözcü gazetesine yapılan operasyonla gazete sahibi Burak Akbay ve bazı yöneticilerin gözaltına alınma süreçleri hakkında detaylar ortaya çıkıyor.

Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz 2016 gecesi kalkıştığı darbe ve işgalde Sözcü gazetesinin nasıl bir rol edindiğine dair en önemli detay ortaya çıktı.

İLGİLİ HABER Sözcü gazetesine FETÖ operasyonu:Gazete sahibi ve 3 yöneticiye gözaltı! Sözcü gazetesine FETÖ operasyonu:Gazete sahibi ve 3 yöneticiye gözaltı!

İLGİLİ HABER Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay kimdir, neden gözaltına alındı? Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay kimdir, neden gözaltına alındı?

Darbe günü Sözcü gazetesinin internet sitesinde "Erdoğan'ı bulduk" denilerek Gökmen Ulu imzasıyla bir haber yayınlandı. Haberde Erdoğan'ın Marmaris'teki tatil yaptığı oteli deşifre ediliyordu. Belli ki darbeciler bu haberi de bir darbenin medya algı işleri için kullandı. Bu haber asla bir gazetecilik başarısı değildi. Dolayısıyla bu haber bile Sözcü'nün sahibi Burak Akbay ve bu haberi yapanların darbenin suç ortağı olarak yargılanmaları için ciddi bir delil olarak görüldü.

İŞTE SÖZCÜ'NÜN O HABERİ:

YORUMLAR
  Telefonlarımızın şarjını jet hızında bitiren 28 Uygulama!
Telefonlarımızın şarjını jet hızında bitiren 28 Uygulama!