A24.com.tr » ekonomi » SİTELER ESNAFI İSTANBUL FUARINDA

SİTELER ESNAFI İSTANBUL FUARINDA

SİTELER ESNAFI İSTANBUL FUARINDA

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ANKAMOB) genelde siteler esnafından oluşan üyeleri ile Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarına ziyaret gerçekleştirdiler.

Yaklaşık 150 esnafın katıldığı programda akşam saatlerinden Ankara’dan yola çıkan esnaflar otobüslerle ilk önce Eyüp Sultan Cami’nde sabah namazlarını kılıp Eyüp el Ensari Hz.‘nin kabrini ziyaret ettiler.

Bu yıl İFM ve Tüyap Fuar merkezinde olmak üzere iki noktada gerçekleşen, Türkiye’nin en büyük Dünyanın sayılı Mobilya fuarlarından olan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (IIFF) yüzlerce katılımcısıyla türk mobilya sektörünü domine etmeye devam ediyor.

Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu ve Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, üyelere yapılan fuar ziyareti programı hakkında; Her fuara organizasyon yaparak üyelerimizin hem katılımcı tarafında hemde ziyaretçi tarafında olmalarını hedefliyoruz. İstanbul fuarı da büyüklüğü düşünüldüğünde bizler için heyecan verici ve dünya genelindede sektör açısından önemli bir fuar. Ağaç işleri Federasyonu ve Esnaf Sanatkarlar odası olarak, bilindiği gibi üyelerimiz el işçiliği gücü ile imalat yapan bu fuarda ışıklar altında parlayan o güzel mobilyaların imalat aşamasında olanlar yani mutfaktaki görünmeyen kahramanlar. Bu sebeple kimi boyasını, kimi ayağını, kimi döşemesini yaptığı mobilyaların bitmiş hallerini görüyor, yeni trendleri takip edebiliyorlar. Bu anlamda üyelerimizin yani esnafımızın fuarları ziyaretleri bizim için önem arz ediyor. Ayrıca sektörümüzde ki büyük küçük paydaşlarıda bir araya getirmiş oluyoruz dedi.

Başkan Taklacı, Fuar organizasyonuna da değinerek Türkiye Ağaç işleri federasyonunun ve bağlı meslek kuruluşlarımızın bu organizasyonlardan uzak tutulmaması gerektiğini, gerekirse bu konuların bir yönetmelikle düzenlenerek fuara katılanlar kadar mutfakta emeği olan esnaf ve sanatkârlara da saygı gösterilmesi ve gerekli desteklerin yapılması gerektiğinin dikkatini çekti.

YORUMLAR
  FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı
FBI katil ve sapıkların en çok hangi burçtan çıktığını açıkladı