A24.com.tr » gündem » Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

*Schneider Electric yeni nesil Easy TeSys Motor Starter serisini tanıttı. *Allianz Teknik, KOBİ'lerin yeşil dönüşümüne yüzde 90'a varan TÜBİTAK desteği sunacak.*Arnica, Go Kişisel Blender'ı tanıttı.

*Teknosa'nın Atatürk projesi "Yılın En İyisi" seçildi
100'üncü yıl kutlamaları kapsamında yapay zeka teknolojisiyle Atatürk'ün sesini gerçeğe en yakın haliyle elde eden Teknosa, bu projesiyle MIXX Awards Türkiye'den "Yılın En İyisi" ödülü kazandı.

*Besa Holding artan konut talebini karşılamak için Ankara'da 4 şantiye birden kuruyor
Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, "Bu yıl içinde Gölbaşı'nda konut ve ticaret, İncek'te konut, Angora'da villa ve Konut Kent'te ticaret ve spor merkezi olmak üzere 4 büyük şantiye kuruyoruz." dedi.

*23 Nisan tatili için "Enuygun" gezi rotaları
23 Nisan tatili için en çok uçak bileti alınan yurt içi iller sırasıyla İstanbul, İzmir, Antalya, Ankara iken yurt dışında ise Kıbrıs, Dubai, Podgoritsa, Bakü, Amsterdam ve Budapeşte oldu.

*Akbank, sürdürülebilirlik temalı sendikasyon kredisini rekor taleple yeniledi
Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, "Küresel ekonomideki zorluklara rağmen Türkiye ve Akbank’a olan güvenin devam ettiğini gösteren bir sendikasyon işlemine imza attık." dedi.

*Samsung Avrupa'daki ilk ekstra geniş alttan donduruculu buzdolabı modelini tanıttı
Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Dijital Ev Aletleri Müşteri Deneyimi Ekibi Başkanı Moohyung Lee, "Kullanıcıların günlük yaşamlarında Samsung'un yeni buzdolabının bu olumlu özelliklerinden faydalanacağına eminiz." dedi.

*Biletbayisi.com'dan bayram tatilinde uçak bileti satışlarında dijital dönüşüm raporu
Türkiye'de en çok tercih edilen destinasyonlar sırasıyla Muğla, Antalya, İzmir, Trabzon ve Diyarbakır oldu.

*Parkinson hastalarının günlük yaşama katılımı artıyor
Medicana Ataşehir Hastanesi Nöroloji Bölümü'nden Uzm. Dr. Hülya Mavi, "Titreme, yürüme ve konuşma zorluklarına yol açan Parkinson'da, beyin pili gibi gelişmelerle hastaların günlük yaşama katılımı artırılabiliyor." dedi.

*Türkiye Sigorta üretim performansını ilk çeyrekte de sürdürdü
Türkiye Sigorta Genel Müdürü Taha Çakmak, "2024 yılında, hem bireysel hem de ticari segmentteki gelişimimizi sürdürecek, yaygın ve müşteri odaklı satış ve hizmet ağımızı kullanarak sürdürülebilir karlı büyümemizi devam ettireceğiz" dedi.

*Altınbaş Üniversitesi'nden YKS'ye girecek adaylara tavsiyeler
Altınbaş Üniversitesi Öğrenci Dekanı Dr. Öğretim Üyesi Duygu Kotan Türkden, "Motivasyonunuzu yüksek tutarak sistemli çalışmaya devam edin." dedi.

*Pirelli Cinturato All Aeason SF3 en iyi dört mevsim lastiği seçildi
Pirelli Cinturato All Season SF3, Alman Auto Bild Sportscars ve İtalyan alVolante dergilerinin pazardaki önde gelen dört mevsim lastikleri karşılaştırdığı testlerinde en iyi dört mevsim lastiği oldu.

*Kaspersky, kimlik bilgilerinin peşinde olan veri hırsızlarına karşı uyardı
Kaspersky, internet kullananları, kimlik bilgilerinin peşinde olan veri hırsızlarına karşı uyardı.

*Eksun Gıda kaliteli gıda üretim hedeflerindeki 4 projeyi tamamladı
Eksim Holding Gıda Grubu Başkanı ve Eksun Gıda Genel Müdürü Ahmet Demir, "Gerçekleştirdiğimiz AR-GE çalışmalarıyla yıl içerisinde ekmek üretiminde kullanılan suyun kalitesinin, ekmeğin yapısı ve lezzeti üzerindeki belirleyici rolünü keşfettik." dedi.

*Allianz Teknik, KOBİ'lerin yeşil dönüşümüne yüzde 90'a varan TÜBİTAK desteği sunacak
Allianz Türkiye CEO'su Tolga Gürkan, "Allianz Türkiye, sürdürülebilir değer yaratma modeliyle faaliyetlerini dönüştürürken, diğer yandan finansal bir kuruluş olarak içinde bulunduğu ekosistemin dönüşümüne de katkı sağlamaya odaklanıyor." dedi.

*TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ, OSB'lerin kira artış oranını açıkladı
TSKB Gayrimenkul Değerleme AŞ Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, "Kira artışlarının yıllık enflasyon oranının üzerinde gerçekleştiğini gözlemliyoruz." dedi.

*AXA Türkiye 2024 büyüme hedeflerini açıkladı
AXA Türkiye CEO Yavuz Ölken, "2024 için AXA Sigorta'da yüzde 80 üzerinde büyüme, AXA Hayat Emeklilik'te ise fon büyüklüğümüzü 10 milyar lira üzerine getirme hedefi belirledik." dedi.

* Zorlu Holding, Vikipedi'de yeni bir sayfa açtı
Zorlu Holding, kurumsal gönüllülük konusunda farkındalık ve erişilebilirlik sağlamak amacıyla düzenlediği VikiMaraton ile Vikipedi'de "Kurumsal Gönüllülük" sayfasını hayata geçirdi.

* Arnica, Go Kişisel Blender'ı tanıttı
Arnica, taşınabilir haznesinde parçalama yapabilen Go Kişisel Blender'ın tanıtımını gerçekleştirdi.

* Karmod Nijerya'da prefabrik askeri tesis yapı projesini tamamladı
Karmod Genel Müdürü Abdullah Yüceer, "Prefabrik yapılarımız teknolojik hızlı üretim ve yerinde hızlı kurulum avantajlarıyla askeri yapı projelerinde özellikle tercih ediliyor." dedi.

*Kauçuk Avrasya Fuarı başladı
Kauçuk Derneği Başkanı Özcan Doğu Kaya, "2023'te 3,6 milyar dolarlık ihracata ulaşmış durumdayız ve burada tasnif dışı kauçuk ürünlerde ihracat birim fiyatımız kilogramında 6,6 dolar olarak gerçekleşmiştir." dedi.

*Schneider Electric yeni nesil Easy TeSys Motor Starter serisini tanıttı
Seri, mevcut EasyPact TVS motor devre kesicilerin, kontaktörlerin, kontrol rölelerinin ve aşırı yük rölelerinin yerini alıyor.

YORUMLAR
  İçerde dizisinden görkemli veda
İçerde dizisinden görkemli veda