A24.com.tr » gündem » Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

*Mitsubishi Electric, yeni M8V CNC serisini tanıttı...*MetropolCard ile Medline Sağlık Grubu arasında iş birliği protokolü imzalandı...*Vodafone nesnelerin interneti teknolojisinde lider seçildi...

* Trendyol, Körfez Bölgesi'nde ilk pop-up mağazasını açtı
Trendyol, Körfez Bölgesi'ndeki ilk pop-up mağazasının açılışını Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirdi.

* İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde "Yapay Zeka Çağı ve Kütüphanelerin Geleceği" paneli
İstanbul Bilgi Üniversitesi Kütüphane ve e-Kaynaklar Direktörü Dr. Sami Çuhadar, "Kütüphanelerin mutfağı olan kataloglama ve sınıflamada yapay zekanın epeyce etkisi olacak" dedi.

* MediaMarkt tüketicilerin kahve makinesi tercihlerini açıkladı
MediaMarkt'ın otomatik Türk kahvesi makinesi satışları adet bazında 1 milyonun üzerine çıkarken, satışların büyüme hızı yıllık bazda yüzde 30 oldu.

* SYS Grubu, CANiK ve AEI Systems'in yenilikçi çözümleriyle güçleniyor
 SYS Grubu Genel Müdürü Cahit Utku Aral, "'Takip eden değil, takip edilen' olma vizyonumuz doğrultusunda, geliştirdiğimiz çok amaçlı orta kalibre top konsepti, modern orduların ihtiyaçlarına cevap veriyor" dedi.

* BYD 7 milyonuncu yeni enerji aracını üreterek rekor kırdı
BYD 7 milyonuncu elektrikli ve plug-in hibrit araç üretimiyle yeni bir rekora imza attı..

* ENUYGUN "Ramazan Bayramı seyahat verilerini" açıkladı
 ENUYGUN'un verilerine göre, Ramazan Bayramı tatilinin uzatılmasının ardından uçak bileti, araç kiralama ve otel aramalarında artış gözlemlendi.

* Red Bull sporcuları Suudi Arabistan"da dalış deneyimi arayışına çıktı
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi 2024 sezonu öncesinde uçurum dalışçıları Catalin Preda ve David Colturi, Suudi Arabistan'ın Cazan bölgesinde dalış deneyimi arayışına çıktı.

* Özyeğin Üniversitesi Sürdürülebilirlik Platformu "Yaklaş 2030" programını geliştiriyor
Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk, "Ülkemizin ve dünyanın acil çevresel sorunlarına bilim ışığında çözümler üretmeyi ve araştırmalarımızla katkıda bulunmayı sürdürüyoruz" dedi.

*BB Enerji ve BDY Türkiye petrol ve LPG dağıtım sektöründe güçlerini birleştiriyor

BDY Group ve BB Energy stratejik iş birliği ve potansiyel sermaye ortaklığı yapmak üzere iyi niyet anlaşmasına vardı.

* Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Karanfil: "Libya, Türkiye için önemli bir coğrafya"
"İhracatımızın Mısır'dan sonra Afrika'ya en fazla ihracat yaptığımız ülke konumunda olan Libya'da 2-3 kat daha artacağı kanaatindeyim"

* Vodafone nesnelerin interneti teknolojisinde lider seçildi
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, "Dijitalleşmenin gücünü kullanarak işletmelerimizi geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz" dedi.

* FedEx Üst Yönetimi'nden İstanbul Havalimanı'nda hava transit tesisine ziyaret
FedEx Hava Yolu ve Uluslararası Başkanı ve CEO)'su Richard W. Smith, ”Türkiye, mükemmel altyapısı, bağlantılılığı ve canlı iş ortamı ile FedEx için çok önemli bir pazar" dedi.

* Lokman Hekim İstanbul ve Ankara'da yeni hastane yatırımları gerçekleştirecek
 Sağlık Grubu Genel Müdürü Süleyman Alper İnceöz, "Başkentteki en büyük, modern ve teknolojik hastanemizi inşa etmeyi planlıyoruz. Alternatifler üzerinde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

* Türk Telekom "Vitamin LGS" sınava hazırlık sürecinde bire bir rehberlik desteği veriyor
- Bire bir rehberlikle 8. sınıf öğrencilerinin ilk merkezî sınav deneyimi olan LGS’de sınav kaygılarına yönelik desteklenmeleri ve zaman yönetimi konusunda yönlendirilmesi hedefleniyor.

* Turkcell, Kincentric Best Employers programında "Türkiye'nin En İyi İş Yeri" seçildi
- Turkcell İnsan ve İş Destekten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, "Çalışanlarımızı hayatın her alanında desteklemeyi sorumluluğumuz olarak görüyoruz" dedi.

* MetropolCard ile Medline Sağlık Grubu arasında iş birliği protokolü imzalandı
MetropolCard Üst Yöneticisi Uğur Yıldırım, "MetropolCard'lılar doktorlu kara ambulansı, telefon ile tıbbi danışmanlık, medikal bilgi köprüsü ve acil durumlarda hastane organizasyonu hizmetlerini kapsayan 7-24 Medline Acil Sağlık Hizmetleri Üyesi  olmanın güvencesini yaşayacaklar" dedi.

* Casper, oyun bilgisayarlarını erişilebilir fiyatlarla sunuyor
Excalibur E650 ve Excalibur E750, masaüstü bilgisayar dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor.

* Hayat Finans, finansal teknoloji şirketi kurdu
Hayat Finans Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Galip Karagöz, ”Türkiye’nin ilk dijital bankası olarak bankacılık sektöründe zihinsel dönüşümü gerçekleştireceğimiz yenilikçi yatırımlara devam edeceğiz" dedi.

* Bilet Dükkanı'ndan akıllı seyahat dünyasına hoş geldin indirimi
Bilet Dükkanı, yeni üyelerinin akıllı ve avantajlı seyahat deneyimi ile tanışmasını sağlamak amacıyla yeni bir kampanya sunuyor.

* Teknosa yeni mağazasını Edirne'de açtı
Teknosa, Edirne'deki yeni mağazasını Erasta AVM'de açtı.

* Mitsubishi Electric, yeni M8V CNC serisini tanıttı
Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Nurettin Geçgel, "Yenilikçi kontrol teknolojimiz, yüksek kalite, kullanılabilirlik ve ağ haberleşmesi esasına dayanan CNC teknolojilerimizle dünya çapında olduğu gibi Türkiye'de de yüksek ürün kalitesini sanayi ile buluşturuyor" dedi.

* Uzmanından "İdrar kaçırmanın tedavi edilmesi gerekiyor" uyarısı
Bayındır İçerenköy Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. İbrahim Başar Önal, "İdrar kaçırma bir tür fonksiyon bozukluğu olduğu için tedavisinin de iyi düzenlenmesi gerekiyor" dedi.

* Multinet Up ve Open English'ten dil eğitimi kampanyası
Multinet Up, Open English iş birliği ile yemek kartı kullanıcıları için yeni bir kampanya başlattı.

* DFSK'da üst düzey atama
FSHS Otomotiv Distribütörlüğünde Türkiye pazarına yeniden giriş yapan DFSK'nın Türkiye Genel Müdürlüğü görevine Çınar Noyan getirildi.

* Schneider Electric, NVIDIA ile iş birliği yaptı
Schneider Electric Secure Power Bölümü ve Veri Merkezi İş Birimi İcra Kurulu Başkanı Pankaj Sharma:"NVIDIA ile iş birliğimiz, yapay zeka tarafından desteklenen daha verimli, sürdürülebilir ve dönüştürücü bir geleceğin yolunu açıyor" dedi.

YORUMLAR
  Londra saldırı anı görüntüleri
Londra saldırı anı görüntüleri