A24.com.tr » gündem » Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

Şirketlerden haberler

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nden yaşlanmayı geciktiren tedavi yöntemleri... BSH Türkiye, "Bilim Ordusu" ile Cumhuriyet'in hizmetinde... ENYAKIT, "Great Place to Work" sertifikası aldı...

NetWork N-Tech koleksiyonunda dinamik şıklık ön plana çıkıyor
NetWork 23-24 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan ve ileri kumaş teknolojisiyle hazırlanan N-Tech, hem kadın hem erkekler için şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor.

Uzmanından eris varyantı için maske uyarısı
Medicana Sağlık Grubu Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülay Kılıç, tüm solunum yolu enfeksiyonlarında olduğu gibi eris varyantından korunmak için maske kullanılması gerektiğini belirterek, "Evde solunum yolu enfeksiyonu geçiren bireylerin mümkün olduğunca izole olması gerekiyor." ifadesini kullandı.

Yeni Opel Corsa Türkiye'de
Opel’in, Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satılan B segmentindeki modeli Corsa, yenilenen yüzüyle Türkiye’de satışa sunuldu

Malzeme teknolojileri odaklı teknoloji fonu "212 NexT" kuruldu
Akkök Holding'in girişim sermayesi şirketi Akkök Next, Türkiye'nin ilk dikey derin teknoloji fonu 212 NexT'i kurdu.

ENYAKIT, "Great Place to Work" sertifikası aldı
ENYAKIT, Great Place to Work Enstitüsü tarafından verilen "Çalışmak için Harika İşyeri" sertifikasının sahibi oldu.

Enuygun'dan kur korumalı mevduat hesaplarında yaşanan düşüşe ilişkin değerlendirme
Enuygun Finans Kıdemli Finans Ürünleri Müdürü Esin Abacı, 6 Ekim haftasında kur korumalı mevduat hesaplarında haftalık bazda 74,6 milyar TL'lik rekor düşüşe ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DeFacto'ya "Satışta Liderlik" ödülü
DeFacto Alternatif Satış Kanalları ve İş Geliştirme Genel Müdürü Serdar Ersoy, Sales Network'ün her yıl satış ve pazarlama stratejilerine en çok katkı sağlayan liderlerin belirlendiği Satışta Liderlik (Leadership in Sales Awards-LiSA) ödülünün sahibi oldu.

Aqua Florya Sailing Cup ikinci kez düzenlendi
Bir alışveriş merkezinin kendi adına düzenlediği ilk yelken yarışı olma özelliğini taşıyan "Aqua Florya Sailing Cup"ın bu yıl ikincisi gerçekleştirildi.

Arçelik, meslek lisesi öğrencilerine yurt dışında staj imkanı sağlıyor
Arçelik, sınır ötesi değişim ve iş birliği fırsatı sunan Erasmus+ programı kapsamında Türkiye'de 4 meslek lisesinden 181 öğrenciye yurt dışında staj imkanı sağladı.

Turkcell'in Genel Müdürü Ali Taha Koç oldu
Turkcell Genel Müdürlüğü görevine, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç atandı.

Cupra ve Seat'tan ekim ayına özel kampanya
Cupra ve Seat, Türkiye'de satışta olan bazı modellerinde geçerli olmak üzere ekim ayına özel kampanya başlattı.

BSH Türkiye, "Bilim Ordusu" ile Cumhuriyet'in hizmetinde
Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümü yaklaşırken BSH Türkiye, çalışanları ve yatırımlarıyla bugüne kadar bilim ve teknolojinin gelişimine sunduğu katkıları "Bilim Ordusu" çatısı altında sıralıyor.

Siemens Türkiye Opera Yarışması başlıyor
Siemens Türkiye'nin, ülkedeki genç opera sanatçılarını desteklemek ve dünya sahnelerine taşımak amacıyla çeyrek asırdır sürdürdüğü opera yarışması için başvurular başlıyor.

TSKB, "Türkiye’nin Sürdürülebilir Kalkınma Alanında En İyi Bankası" ödülüne layık görüldü
Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), bankacılık ve finans dünyasındaki kurumların uzmanlık ve mükemmellik alanlarında öne çıkan uygulamalarını ödüllendiren Global Banking & Finance Awards tarafından, 2022 yılında olduğu gibi bu yıl da Türkiye’nin Sürdürülebilir Kalkınma Alanında En İyi Bankası ödülüne layık görüldü.

Nef'ten yeni yurt projesi
Nef, yeni yurt projesi Novu Academic Residences Haliç'e start verdi.

Samsung'dan Galaxy M34 5G satın alan kullanıcılara özel kampanya
Samsung Electronics Türkiye, yeni akıllı telefonu Galaxy M34 5G'yi satın alan kullanıcılarına özel bir kampanya başlattı.

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nden yaşlanmayı geciktiren tedavi yöntemleri
Medical Point Gaziantep Hastanesi Dermatoloji Uzm. Dr. Kıvılcım Çınkır Özsaraç, doğal ve güzel yaş almak için yapılan anti aging (yaşlanma karşıtı) uygulamalar hakkında bilgi verdi.

YORUMLAR
  Meteorolojiden İstanbul için kritik uyarı!
Meteorolojiden İstanbul için kritik uyarı!