A24.com.tr » gündem » Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

Şirket Haberleri

*WindoShow, SEEBBE ile güçlerini birleştirdi... *Garanti BBVA "5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Programı"na katılan öğrencileri ağırladı... *Karmod'un kabinleri 136 ülkeye ihraç ediliyor...

* Daikin Türkiye'nin yeni model fancoil cihazı Avrupa pazarında yer alacak
Ürün, düşük ses seviyesinin yanı sıra yüksek performansıyla öne çıkıyor.

* Yeditepe Üniversitesi'nden cerrah Prof. Dr. Uğur Türe Journal of Neurosurgery'nin kapağında yer aldı
Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Türe, kendi geliştirdiği ameliyat tekniğiyle derginin Ocak 2024 sayısının kapağına girdi.

* Biletbayisi.com uçak bileti fiyatlarını şekillendiren dinamikleri paylaştı
Seyahat tarihi, rezervasyon zamanı, hava yolu şirketi ve sınıfı, havaalanları arası mesafe gibi faktörler, bilet fiyatlarını doğrudan etkileyerek, seyahat edenlerin bütçesinde etkili olabiliyor.

* Sabancı Üniversitesi, Columbia Üniversitesi Profesörü Jean-Marie Guehenno'yu ağırladı
Columbia Üniversitesi SIPA Kent Global Liderlik Programı Profesörü Jean-Marie Guehenno, Sabancı Üniversitesi Tuzla kampüsünde özel bir konuşma gerçekleştirdi.

* Cimri, online alışveriş öncesi dikkat edilmesi gerekenleri paylaştı
Cimri Büyümeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Oral, "Tüketiciler mutlaka alacakları ürünlerin özelliklerini incelemeli, kargo maliyetlerini gözden geçirmeli ve kampanyaları düşünerek anlık fiyatını takip etmeli" dedi

* Soğuk hava kalp krizi riskini artırıyor
Medicana Kadıköy Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Aycan Fahri Erkan, "Soğuk hava, kan pıhtılaşma eğilimini artırabilir, bu da kalp krizi veya inme riskini artırabilir" dedi

* Erciyes Anadolu Holding, bilgi güvenliği denetimlerini tamamladı
Erciyes Anadolu Holding Bilgi Teknolojileri Danışmanı Mehmet Ali Ünver, "Toplam kalite anlayışımız ve sürekli iyileştirme hedeflerimiz doğrultusunda bilgi güvenliği yönetim sistemlerini tüm üretim süreçlerimize entegre etme ve geliştirme hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

* Beko'dan şubat ayına özel Google TV kampanyası
Marka, 16-29 Şubat tarihleri arasında kampanyalı modellerde 5 bin lira indirim fırsatı sunuyor

* Karmod'un kabinleri 136 ülkeye ihraç ediliyor
Karmod Kabin Genel Müdürü Zekai Küçük, "Kabinlerimizin, farklı ülkelerde satış büfesinden ofise, derslikten sağlık kabinine, askeri tesis binalarından konuta varana kadar kullanım tercih alanları bulunuyor" dedi.

* Sodexo'nun yeni markası Pluxee'den çalışanlara özel kampanyalar
Pluxee Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinem Hekimoğlu, "Bireylerin iş hayatlarında ve ötesinde, refahına katkıda bulunacak anlamlı, ilgi alanlarına hitap eden ve kişiselleştirilmiş deneyimler yaratmayı hedefliyoruz" dedi.

* Vodafone ve DAMAC, Türkiye'de 100 milyon dolarlık veri merkezi yatırımı yapacak
Vodafone Türkiye Üst Yöneticisi Engin Aksoy, "DAMAC ile ülkemize yeni bir veri merkezi kazandırmak üzere güçlerimizi birleştirdik. Bu kapsamda İzmir'de kuracağımız ortak veri merkezi projemizin toplam yatırım tutarının 100 milyon dolara ulaşmasını öngörüyoruz. Bu yatırımda ortaklığımız yüzde 50-50" dedi.
Edgnex Data Centres by DAMAC Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Aqil Ali, "Bu yatırım iki ülkenin de ilişkilerinin gelişmesinde önemli rol oynayacak, Türkiye'nin büyümesine de katkıda bulunacak" dedi.

* Assan Alüminyum sektöründe CDP raporlaması yapan ilk Türk şirketi oldu
 Assan Alüminyum Genel Müdürü Göksal Güngör, "CDP değerlendirmesinde, çevresel performanslarıyla küresel ortalamanın ve global metal sektörünün ortalamasının üzerinde yer alan 'B' skorunu aldık" dedi.

* "Red Bull BC One Cypher" Türkiye Finali 10 Mart'ta düzenlenecek
Red Bull BC One Cypher'ın Türkiye Finali 10 Mart'ta gerçekleştirilecek.

* Sigara dumanı çocuk sağlığını en az salgın kadar tehdit ediyor
Güven Hastanesi Çocuk Göğüs Hastalıkları Bölümü'nden Prof. Dr. Emine Nural Kiper, "Sigaraya maruziyet, tüberküloz, yabancı cisim, reflü, astma, bronşektazi gibi durumlar kronik öksürüğe neden olabilir" dedi.

* Ülker fabrikasında 20 otonom mobil robot kullanımına başlandı 
Ülker Üst Yöneticisi Mete Buyurgan, "Robotlarla verimlilik, süreçlerin sadeleşmesi, hızlanması, maliyet kontrolü ve sürdürülebilirlik adına da önemli bir gelişmeye imza attık" dedi.

* Galaxy S24 serisi, özel renk seçenekleriyle yenilendi
Samsung Electronics, mobil cihazlarda yapay zeka çağını başlatan Galaxy S24 serisini, çevrim içi mağazasına özel renklerle tekrar satışa sundu.

* Orka Holding yabancı iş ortaklarına 2024-25 sonbahar-kış koleksiyonunu tanıtıyor
Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, "Yabancı iş ortaklarımız Damat Tween ve D'S Damat markalarımızın sürdürülebilirliği odağına alan 2024/25 sonbahar-kış koleksiyonumuza büyük ilgi gösterdi" dedi.

* Aras Kargo Kadın Voleybol Takımı, 1. Lig'deki ilk sezonunda play-off'ta mücadele edecek
Aras Kargo Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Utku Ayyarkın, “Takımımızın elde ettiği bu başarı, yöneticilerimizin, teknik ekibimizin ve sporcularımızın azminin bir göstergesidir” dedi.

* EY, ESG ve sürdürülebilirlik danışmanlığı alanında 2024 küresel pazar lideri oldu
EY (Ernst & Young), Green Quadrant, ESG (çevresel, sosyal, yönetişim) ve Sürdürülebilirlik Danışmanlığı 2024 Araştırması'nda pazar lideri seçildi.

* Eksim Genç Enerji Programı'nın 4. dönemi için başvurular başladı
Eksim Holding, çeşitli sektörlerde kariyer fırsatları sunan Eksim Genç Enerji Programı'nın 4. dönemi için başvuruların bugün başladığını bildirdi.

* Akbank'ın POS Bloke Transfer hizmeti ödemelerin vadesini kaldırıyor
Akbank Ödeme Sistemleri Bölüm Başkanı Yasin Mengüllüoğlu, "Müşterilerimizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan ödeme ve nakit akışının yönetiminde yeni nesil bir çözümü hayata geçirdik" dedi.

* Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Tarhan, " Sigarayı bırakmada ilk 14 gün kritik"
"Sigarayı bırakmayı 7 ila14 gün başaran, bunun hazzını yaşıyor. Bu süreçte kişiler, nikotin reseptörlerindeki duyarlılığın yavaş yavaş azalmasını sağlayan nikotin sakızı veya bantları kullanabilir" dedi.

* United Payment, bu yıl yeni alanlarda büyüyecek
United Payment CEO'su İlker Sözdinler, "2024 yılında Türkiye gelirlerimizde yüzde 200'den fazla büyüme hedefliyoruz. Yurt dışı operasyonlarımızı da yaygınlaştırıp, güçlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

* Koç Üniversitesi Hidrojen Teknolojileri Merkezi açıldı
Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, "Birçok şirketimizde düşük karbon ekonomisine geçiş konusunda yol haritalarımızı belirledik" dedi.

* Limak Doğu Anadolu Çimento'nun halka arzına güçlü talep
Şirketin halka arzına yurt içi bireysel yatırımcılardan 2 kat, yurt içi kurumsal yatırımcılardan 10 kat talep geldi.

* Garanti BBVA "5 Taş Sosyal ve Finansal Liderlik Programı"na katılan öğrencileri ağırladı
Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Murat Çağrı Süzer, "Finansal okur yazar olma bilincinin gelişmesine katkı sunduğumuz için mutluluk duyuyoruz" dedi.

* WindoShow, SEEBBE ile güçlerini birleştirdi
International Trade Fair Genel Müdürü Fatih Özmert, "Fuar, yeni ihracat bağlantıları için çıta yükseltiyor" dedi.

* Ocak ayının en çok gidilen lokasyonları arasında Bakü, Semerkand ve Taşkent yer aldı
Bilet Dükkanı, bu yılın ilk ayında en çok ziyaret edilen yerler arasında Bakü, Semerkand ve Taşkent'in de yer aldığını bildirdi.

* Nissan'dan test sürüşü günleri
Nissan Türkiye ve bayileri tarafından test sürüşü için "Eşsiz Nissan Günleri" düzenleniyor.

* Kaspersky siber tehdit öngörülerini paylaştı
META Araştırma Merkezi Küresel Araştırma ve Analiz Ekibi (GReAT) Direktörü Amin Hasbini, "Siber güvenlik ortamı geliştikçe siber tehditler de çeşitlenmeye ve karmaşıklaşmaya devam ediyor" dedi.

* AXA Sigorta, AYA ile geleceğin sigorta profesyonellerini yetiştiriyor
AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken,"AXA Yetkinlik Akademisi ile amacımız gelişimini sahiplenen çalışanlarla sürekli öğrenen ve yaratan kültürümüzü desteklemektir" dedi.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin makyajsız hallerini görenler tanımakta güçlük çekiyor!
Ünlü isimlerin makyajsız hallerini görenler tanımakta güçlük çekiyor!