A24.com.tr » dizi haber » Sıfır Bir 6 sezon 5. bölüm izle full sansürsüz tek parça | Sıfır Bir final ne zaman?

Sıfır Bir 6 sezon 5. bölüm izle full sansürsüz tek parça | Sıfır Bir final ne zaman?

Sıfır Bir 6 sezon 5. bölüm izle full sansürsüz tek parça | Sıfır Bir final ne zaman?

Blu TV'nin popüler dizisi Sıfır Bir "Bir Zamanlar Adana'da", 6. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki Sıfır Bir 6. sezon 5. bölüm izle mek isteyenler yeni bölüme nereden ulaşabilir?

Sıfır Bir 6. sezon 5. bölüm izle | Blu TV platformunun sevilen dizisi Sıfır Bir, 6. sezonun 5. bölümüyle izleyicilerin karşısında. Peki Sıfır Bir son bölümde neler oldu? Sıfır Bir final ne zaman? İşte diziyle ilgili son detaylar...

SIFIR BİR SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Sıfır Bir yeni bölümünde Berto rüzgarı esecek. En yakın arkadaşını kaybetmenin acısıyla yeniden sahnelere dönecek Berto, kimsenin beklemediği hamleler yaparak intikamını alıyor. Sıfır bir 6. sezon 5. bölüm yine rekor kırıyor.

Savaş ve Cihad artık ne pahasına olursa olsun Gökhan'a sıkıntı vermeye kararlıdır. En büyük sıkıntıyı Gökhan'ı korkutarak verecek. Gökhan 'Nerdesiniz?' sözüne 'Arkandayız' diyerek büyük bir savaşın başlamasına neden olacak.

SIFIR BİR FİNAL NE ZAMAN?

Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana'da dizisinin 6. sezon 5. bölümü 5 Haziran Çarşamba tarihinde Blu TV'de izleyici karşısına çıktı. Dizinin takipçileri, "Sıfır Bir finali ne zaman" diye merak etmeye başladı. Dizi, 12 Haziran 2019 tarihinde yayınlanacak 6. sezon 7. bölümüyle ekranlara veda edecek.

SIFIR BİR 7. SEZON OLACAK MI?

sıfır bir ekibi ve Blutv arasında herhangi bir anlaşma sağlanamadı. Youtube'da yayınlansa bile dizinin kurtulma ihtimali yok. Bu sebeple Sıfır Bir yoluna yeni bir yapımcıyla devam etmezse yeni sezon da olmayacak.

SIFIR BİR NEREDEN İZLENİR?

Efsane dizi Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana'da dizisini izleyebilmeniz için Blu TV'ye kayıt olmanız gerekiyor.

SIFIR BİR 6. SEZON 5. BÖLÜM İZLE (TIKLAYINIZ)

YORUMLAR
  İrem Derici'nin zayıflamasını sağlayan Arpa Suyu Diyeti nedir?
İrem Derici'nin zayıflamasını sağlayan Arpa Suyu Diyeti nedir?