A24.com.tr » gündem » Sıcaklık düşüyor, yağmur geliyor

Sıcaklık düşüyor, yağmur geliyor

Sıcaklık düşüyor, yağmur geliyor

Yarından itibaren İstanbul başta olmak üzere pek çok şehirde sağanak yağmur etkili olacak. Sıcaklıklarda da hissedilir derecede düşüş yaşanacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurt genelinin az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerin yer yer parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin iç ve yüksek kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların ise Marmara ile Karadeniz kıyılarında 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İLGİLİ HABER İstanbul'a kimyasal yağar mı? | Kimyasal yağmur nedir | Yarın hava nasıl | İstanbul hava durumu 20 Eylül cuma İstanbul'a kimyasal yağar mı? | Kimyasal yağmur nedir | Yarın hava nasıl | İstanbul hava durumu 20 Eylül cuma

YAĞMUR GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 5 günlük hava tahmin raporuna göre İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi ve kuzey kesimlerde yarın gün boyu sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Öte yandan yarın için yapılan tahminlere göre İstanbul’da hava sıcaklıklarının gündüz 22 derece akşam saatlerinde ise 18 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
  Lotodan çıkan parayı estetiğe yatıran kadın 'insanlıktan' çıktı
Lotodan çıkan parayı estetiğe yatıran kadın 'insanlıktan' çıktı