A24.com.tr » medya » SETEM 11. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

SETEM 11. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

SETEM 11. OLAĞAN GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİ

2003 yılında birçok önemli duayen yönetmen, senarist tarafından kurulan Sinema ve Televizyon Eseri Sahipleri Meslek Birliği, 28.10.2023 tarihinde 11. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Divan Başkanlığına Feza Sınar’ın katip üyeliklere Ahmet Alan ve Mustafa Efelti’nin seçilmesiyle Genel Kurul başladı, Faaliyet raporunu okuyan Mehmet Güleryüz İspanya’dan alınan teliflerin üyelere dağıtımı ile Sinema alanında  telif hakları konusunda önemli bir aşama kaydedildiğini belirtti ve SETEM’in 2021 2023 faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yapılan seçimle Yönetim Kuruluna; Mehmet Güleryüz, Semih Kaplanoğlu, Hüseyin Karabey, Aysun Akyüz Mehdiabbas, Rıza Kıraç, Ensar Altay ve Orhan Koçak,  Denetleme Kuruluna; H.Salih Dikmen, Mehmet Bükülmez, Necip Güleçer, Teknik-Bilim Kuruluna; Oğuz Makal, Ahmet Alan, Mehmet Gün Haysiyet Kuruluna; Mecit Beştepe, Ahmet Çadırcı ve Feza Sınar seçildi.

Yönetim Kurulunun kendi arasında yaptığı görev dağılımında; Başkan Mehmet Güleryüz, Asbaşkan Semih Kaplanoğlu, Genel Sekreter Ensar Altay, Sayman Orhan Koçak, Üyeler Hüseyin Karabey, Aysun Akyüz Mehdiabbas ve Rıza Kıraç olarak belirlendi.

YORUMLAR
  Dünya tarihe adlarını altın harflerle yazdıran 19 kadın
Dünya tarihe adlarını altın harflerle yazdıran 19 kadın