A24.com.tr » dizi haber » Sen Anlat Karadeniz 22. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon Finali fragmanı izle

Sen Anlat Karadeniz 22. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon Finali fragmanı izle

Sen Anlat Karadeniz 22. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı | Yeni sezon ne zaman başlayacak | Sezon Finali fragmanı izle

ATV Ekranlarının ilgi ile izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz 21. Bölümü ile sezon finali yaptı peki dizi devam edecek mi 22. Bölüm ne zaman yayınlanacak ?

 21. bölümü ile sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezonunda ne olacak? sorusu ile ilgili detaylar burada. Her çarşamba ATV ekranlarında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi 21. bölüm ile birlikte sezon finaline imza attı. Şimdi ise herkes Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda ne olacak, Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm fragmanı izle, Sen Anlat Karadeniz yeni sezonda yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? gibi sorulara cevap arıyor. İşte ATV Sen Anlat Karadeniz 22. yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylar...
Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragman izle YouTube, Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm fragmanı izle, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? gibi merak ettiklerinize bu haberden ulaşabilirsiniz. ATV ekranlarında yayınlandığı günden itibaren her bölümünde fırtınalar estiren Sen Anlat Karadeniz dizisi, 21. bölümünün ardından sezon finaline imza attı. Tahir ile Nefes'in Rusya'ya kaçarken yakalandığı 21. bölümde şimdi herkes yeni sezonda neler olacağını merak ediyor. Öyle ki dizinin takipçileri şimdiden, ''Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragman izle YouTube, Sen Anlat Karadeniz 22. bölüm fragmanı izle, Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?'' gibi sorulara cevap arıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezon bölümü ile ilgili aradıklarınız.

SEN ANLAT KARADENİZ FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak?
Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimleri kadrosunda barındıran Sen Anlat Karadeniz, 21.bölümü ile 13 Haziran çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Yeni sezona ise Eylül gibi başlayacağı iddia ediliyor.

Sen Anlat Karadeniz son bölüm
Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiş ve geçiyordur. Tahir'in Nefes ve Yiğitle kalabilmek adına hasret kalmaya razı olduğu memleketinden ayrılık zamanı gelmiştir. Bu fikre en başından beri karşı olan Nefes'in ise elinden bir şey gelmez ve bu karara razı olmaktan başka çaresi olmaz.

Mustafa ve Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrenen Tahir'in içi Ceylan ile Nefes'i kavuşturamamasından dolayı da bir hayli buruktur ve hapis olayını öğrendikten sonra işler bir hayli arap saçına döner. Tahir, başsız kalan Kaleliler ve Nefes ile Yiğit arasında tercih yapma konusunda çok zor bir düşünce içine dalmıştır. Abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, tehlikeli bir halde yanı başında bitiverir. Hiçbir şeyi elinde kalmayan Vedat'ın ise tek bir savaşı vardır; o da tüm olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'i öldürmek... Tahir'in ailesi ve sevdiği kadın arasında gidip geldiği bu bölümde kararının ne olacak merak konusu oluyor. Tahir ile Nefes'in yanı başındaki tehlikeden yani Vedat'tan kurtulup kurtulamayacağı izleyiciler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Tüm bu gelişmelerin ışığında ise akıllardaki soru şudur; Tahir ve Nefes'in sevdası, başladığı gibi Karadeniz'de mi son bulacak? İşte merak edilen soruların cevapları...

Heyecan seviyesi zirvelere taşınan Sen Anlat Karadeniz dizisinin bu bölümünde Tahir'in kaçacağı zamanı ve yeri Cemil'den öğrenen Vedat, onları ihbar ediyor. Zira Tahir ile Nefes, bu bölümde Yiğit ile birlikte Rusya’ya kaçarken yakalanıyorlar.

YORUMLAR
  Danla Bilic servet değerindeki yeni arabasıyla şov yaptı! Tam 500 bin TL
Danla Bilic servet değerindeki yeni arabasıyla şov yaptı! Tam 500 bin TL