A24.com.tr » medya » Şebnem Schaefer'den seçim startı

Şebnem Schaefer'den seçim startı

Şebnem Schaefer'den seçim startı

Türkiye, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere odaklanmışken, ünlü manken ve sunucu Şebnem Schaefer, seçim için kolları sıvadı!..

Yerel seçimler öncesi, tüm Türkiye’yi, il il, ilçe ilçe, köy köy ve mahalle mahalle dolaşacak olan Şebnem Schaefer, adaylara mikrofon uzatacak ve seçim vaatlerini dinleyecek. Yaptığı bu çekimleri de (secimistanbul) isimli Youtube kanalından yayınlayacak.

Hazırladığı videoları yayınlayacağı Youtube kanalının en dikkat çekecek olan yanı; adaylarla yapılan röportajların, seçimlerden sonda da izlenecek olması!.. Bu sayede seçmenler, yerel seçimlerde oy verdikleri ve kazanmasına vesile oldukları adayların, seçim öncesi yaptıkları açıklamaları, verdikleri sözleri ve vaad ettikleri projeleri yerine getirip getirmediklerini bir anlamda kontrol etmiş ve denetlemiş olacaklar.

Şebnem Schaefer, seçim gününe kadar yoğun geçecek çekimlere başlamadan önce hazırladığı tanıtım videosunda, tam da bu konuya değindi ve tüm adayları uyardı; "Burada konuşulanlar, burada kalacak. Siz siz olun, yerine getiremeyeceğiniz vaatlerde bulunmayın, çünkü sürecinin takipçisi olacağız" diyerek, seçimler için kendi startını verdi.

YORUMLAR
  Milli Piyango ikramiyesi ile neler alınabilir? (61 milyon lira)
Milli Piyango ikramiyesi ile neler alınabilir? (61 milyon lira)