A24.com.tr » dizi haber » Savaşçı 77. yeni bölüm izle | son bölüm izle | Savaşçı 78. bölüm fragmanı izle

Savaşçı 77. yeni bölüm izle | son bölüm izle | Savaşçı 78. bölüm fragmanı izle

Savaşçı 77. yeni bölüm izle | son bölüm izle | Savaşçı 78. bölüm fragmanı izle

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı 4. sezonuyla ekranlara geldi. Dün akşam Savaşçı 77. bölümüyle sevenlerinden tam not aldı.Savaşçı 77. bölüm izle! Savaşçı 78. bölüm fragmanı izle!

Fox TV'nins sevilen dizisi Savaşçı, izleyicisine kavuştu. 4. sezonuyla ekranlara geri dönen dizide heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Limon Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin başrolleri değişmedi. 4. sezonada Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu başrolünde yer alan dizi, dün akşam yayınlanan 77. bölümüyle hasrete son verdi. Savaşçı dizisinin yeni bölümünü kaçıran veya tekrardan izlemek isteyenler, araştırmaya başladı. Savaşçı 77. bölüm ve 78. bölüm fragmanı haberimizin detaylarında mevcut...

SAVAŞÇI 77. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SAVAŞÇI 77. BÖLÜM

Özel Kuvvetler Karargah’ı sahadan gelen kötü haberlerle alarmdadır. Fakat yapılan bütün müdahaleler sonuçsuz kalır. Her yönden baskı altında olan General Ahmet Kutalmış, bu kez sınavların en büyüğüyle karşı karşıyadır. Türkiye'ye karşı kurulmuş olan bütün terör örgütlerini bir araya getirerek, büyük bir güç elde etme peşinde olan, uluslararası bir terör ağına karşı mücadele etmek zorundadır. Ancak Teğmen Çiğdem Ülgen’in fark ettiği önemli bir ayrıntı olayların seyrini değiştirir ve Albay İbrahim Kopuz, Yüzbaşı Kağan Bozok ve Yüzbaşı Haydar Bozkurt başta olmak üzere, her biri başka bir tarafa dağılan Kılıç Timi’ni tekrar bir araya getirmek için hamlesini yapar. Türkiye için tehlikenin boyutu gittikçe yükselirken, Çiğdem Teğmen Kılıç Timi’ni harekete geçirebilecek midir?

YORUMLAR
  Milano Moda Haftası'nda defile açılışını Drone'lar yaptı
Milano Moda Haftası'nda defile açılışını Drone'lar yaptı